דרוש מידע פארק השלג

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי , יש פעמים שמגיעים באותה שעה הרבה מהציבור שלנו ויש פעמים שהרב מהציבור הכללי .
לפי דעתי זה ענין שיקול רוחני כל אחד וסגנונו.
האם היית שם
האם זה כמו פארק שרואים נשים וכו או שזה צפוף ואי אפשר להתעלם מהם?
זה שווה ???

• הוסף לסימניות
יש לך הודעות פרטיות/ רוצה לתת לי טלפון או מייל?

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך מגיעים לשם מבני ברק בתחבורה ציבורית?

• הוסף לסימניות
עדין לא הבנתי מה זה, יש מי שמוכן להסביר?

• הוסף לסימניות
?? מה יש שם שווה?
עדין לא הבנתי מה זה, יש מי שמוכן להסביר?
מקום מאד נחמד, לילדים בסביבות גיל 10 + ממש מתאים!, אבל גם למבוגרים יש מה לעשות...
יש שם מגלשות ממש מהירות ונחמדות ( לא מאד גבוהות...)
הר של שלג שמרגיש אמיתי עם תותחים שמורידים שלג
מתחם החלקה, מכוניות מתנגשות
סה"כ מאד יפה ומרגישים ממש שלג וקור אמיתי באמצע הקיץ הרותח!

• הוסף לסימניות
מישו יודע מתי יש שוב נפרד לנשים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לקנות כרטיסים דרך האתר,
יש איזה טלפון זמין או שאפשר לרכוש במקום?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מה עם ההפרדה?
אני רוצה ליום חמישי לבנות, איפה אני מזמינה כרטיסים?
תודה

• הוסף לסימניות
כנראה שאין הפרדה,
זה כמו סוג של פארק -הפלוס הוא שקר שם וצריך לבא בלבוש חם ופחות בעיה של פריצות.
כל אחד יעשה ככל שיורו לו רבותיו.

• הוסף לסימניות
ראיתי שבבנק פועלים יש הטבה לשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה