דרוש מידע פארק חבלים בפסגת זאב, מישהו היה? -אתרי בנק הפועלים מישהו ניסה?

• הוסף לסימניות
איך שם?
יש מה לעשות לילדים בגילאי 2-11?
מפוצץ?

ואיך האתרים דרך בנק הפועלים בירושלים? כמו מוזיאון ארצות המקרא מתאים לציבור שלנו?

יש עוד רעיונות לאן ללכת? באזור ירושלים-בית שמש שמתאים לגילאים הנ"ל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
באיזור בית שמש העירייה פרסמה כמה דברים בתשלום - חווה חקלאית, תל בית שמש. תחפשי באתר שלהם www.betshemesh.muni.il
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך שם?
יש מה לעשות לילדים בגילאי 2-11?
מפוצץ?

ואיך האתרים דרך בנק הפועלים בירושלים? כמו מוזיאון ארצות המקרא מתאים לציבור שלנו?

יש עוד רעיונות לאן ללכת? באזור ירושלים-בית שמש שמתאים לגילאים הנ"ל?
תודה רבה
את מתכוונת לאנילביץ', הילדים שלי נהנו מאוד!!! (4-8)
יש שם גם בריכה נקיה של מזרקות. היינו בקיץ והילדים רק רוצים שוב.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לאנילביץ', הילדים שלי נהנו מאוד!!! (4-8)
יש שם גם בריכה נקיה של מזרקות. היינו בקיץ והילדים רק רוצים שוב.
זה נקרא אנילביץ? אני לא יודעת רק זרקו לי שם של מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה