פארק חדש במודיעין

• הוסף לסימניות
אתמול מישהו גילה את אוזנינו על הימצאו של פארק חדש וענק במודיעין. רחוב החשמונאים.

דרכי הגעה: קו 885 מהמסוף. יורדים בתחנה אחרי ענבה. הולכים 20 דק' בערך ברחוב החשמונאים אחרי 2 רמזורים מגיעים לפארק.

דרך חזרה: מאחורי הפארק יש תחנה של קו 12 עד התחנה של הרכבת. ומשם 885 למודיעין עילית

הפארק ארוך עם מתקנים שעדיין לא ראיתי מימי. (יתכן שהם קיימים בבפארקים שלא הייתי שם) יש שם ספסלים, ברזיות, הצללות. דשא. ואוויר טוב.
היינו שם 3 שעות ועדיין לא עברנו על כל אורכו.

עוד מעלה- לא היו שם בעיות צניעות וכד'

• הוסף לסימניות
יש שם לפארק? (בשביל וויז..)

• הוסף לסימניות
נראה לי שמחביאים אותו בכוונה מאיתנו, ולא מפרסמים....

• הוסף לסימניות
הוא לא חדש.
יושב שם בשקט כבר למעלה משנתיים.
מצאנו אותו בבין הזמנים של לפני שנתיים, אחרי שהיה לנו בתוכנית להגיע לפארק ענבה. רק מצאנו חניה והנה ראינו סיעות סיעות של חרדים נמלטים משם בגלל שהחלה הופעה מוסיקאלית של זמרים וזמרות.
עשינו אחורה פנה או יותר נכון, קדימה פנה, ומצאנו פארק נהדר. שקט, רחוק, ועם אפשרויות נהדרות לרוכבי אופניים. מאז אנחנו נוסעים אליו מלכתחילה.

מי שמחפש עוד פארקים באוירה טובה, ואין לו בעיות תחבורה- יש פארק נהדר ביד בנימין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיכודינמי;2206312:
האם המתקנים הם מתקני גינה רגילים? תודה!
ממש לא.
מתקנים מעניינים שלא פגשנו במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
באופן כללי, מודיעין מלאה בפארקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה דרור;2206294:
השם של הפארק "מוריה-סקייטפארק" ?

אמרו לי שקוראים לו ספורטק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;2206305:
הוא לא חדש.
יושב שם בשקט כבר למעלה משנתיים.
מצאנו אותו בבין הזמנים של לפני שנתיים, אחרי שהיה לנו בתוכנית להגיע לפארק ענבה. רק מצאנו חניה והנה ראינו סיעות סיעות של חרדים נמלטים משם בגלל שהחלה הופעה מוסיקאלית של זמרים וזמרות.
עשינו אחורה פנה או יותר נכון, קדימה פנה, ומצאנו פארק נהדר. שקט, רחוק, ועם אפשרויות נהדרות לרוכבי אופניים. מאז אנחנו נוסעים אליו מלכתחילה.

מי שמחפש עוד פארקים באוירה טובה, ואין לו בעיות תחבורה- יש פארק נהדר ביד בנימין.

אפשר פרטים על הפארק ביד בנימין?

• הוסף לסימניות
ממליצה לקחת אוטובוס מענבה
אני שמעתי שיש שם קו 3 שאמנם עושה סיבוב במודיעין אבל מגיע למקום

הדרך עם ילדים אורכת הרבה יותר מ-20 דק' לדעתי (לפי המרחק שנסענו ברכב, זה ממש רחוק מענבה)

אבל הפארק עצמו יפהייפה, נקי ומטופח (מודיעין או לא?) והמתקנים ממש מקוריים.

• הוסף לסימניות
פורסם ב2012:מודיעין: פארק מוריה. מודיעין משופעת בפארקים המיועדים לילדים, והפארק בשדרות מנחם בגין, שחלקים ממנו נמצאים עדיין בשלבי בנייה אחרונים, הוא אחד החדשים והמושקעים שבהם.

מדובר למעשה בשדרה ארוכה, ומדי כמה מאות מטרים הוצבו בה מתקני משחקים ומתקני ספורט. אחד היתרונות הגדולים במקום הוא מתקני המשחק המיועדים למנעד גילים רחב ביותר - החל ממשחקים קלאסיים לפעוטות כמו מגלשות ונדנדות, ועד לאטרקציה העיקרית - משטח אקסטרים מושקע לסקייטרים.

לאורך הפארק ישנו שביל המשמש להליכה ולרכיבה על אופניים, וכל המתקנים מוגנים בחיפוי נגד שמש וגשם. הפארק, שהצמחייה בו מטופחת, פתוח לאורך כל שעות היום ופנסי הרחוב שבו מאפשרים גישה למתקנים גם אחרי השקיעה.
כדאי לדעת: בימים אלו נשלמת התקנת מבוך מיוחד העשוי מגן ורדים. איפה: בשדרות מנחם בגין, הגעה דרך צומת שדרות החשמונאים.

• הוסף לסימניות
אפשר תמונות
תודה

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לפאר הזה מבני ברק?
ואם יש למישהו תמונות, אשמח לראות.
תודה.

• הוסף לסימניות
מחיפוש ברשת לא נראה כי בפארק המדובר - פארק מוריה יש מתקנים לילדים. יש מישהי שהיתה שם ויכולה לתת תאור ופירוט מדויק?

ואשמח לשמוע מה דעתכם על פארק ענבה, ממי שהיתה שם.

וכן איך מגיעים לפארקים האלו בתחבורה ציבורית מבני ברק.
תודה!

• הוסף לסימניות
ילדת ה6 שלי נהנתה מאוד!!!

לגיל שנה/שנתיים אני לא יודעת אם יתאים.

• הוסף לסימניות
היינו בענבה שבוע שעבר [מירושלים]
נהנינו מאד!

יש שם אגם גדול, עם שיט [נסגר מוקדם, באזור שבע]
מדשאות ענק עם ספסלים ושולחנות
וגינה נחמדת [עם חול...] שמזכירה את הפארק הישן שהיה פעם בגילה [מתקני עץ כאלו]

היינו טווח רחב של גילאים [2-50] וכולם נהנו!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_1995.jpg
    2.3 MB · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
פארק ענבה מאד יפה, יש שם אגם שיט, כר דשא ענק ואטרקציות נוספות כמדומני.
מב"ב אפשר לרדת בצומת שילת לעבור את הכביש לכניסה למודיעין ומשם כל אוטובוס בין-עירוני, נסיעה של תחנה אחת לרכבת, כשיורדים ממשיכים ישר וימינה ושם זה הפארק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2207077:
ילדת ה6 שלי נהנתה מאוד!!!

לגיל שנה/שנתיים אני לא יודעת אם יתאים.

באיזה פארק?
אנחנו עם ילדים מגיל 2-12.
על מה אתם ממליצים יותר - הפארק החדש (מוריה) או ענבה?
ומה יותר נקי מבחינת צניעות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה