ניקיית 4167
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
למי שמעניין אותו איך נראה הפארק מים.
אפשר בזיפ?למי שמעניין אותו איך נראה הפארק מים.
צודק, ככה עדכנו אחרי, כנראה שבאמת עשו הר מגיגית, אבל צריך להזהר בכל אופןב"ה התברר בסוף שזה היה פציעה קלה,והוא שוחרר מביה"ח עוד לפני שבת
(המקרה היה בשישי בצהריים)
בבקשהאפשר בזיפ?
תודה רבה
הי יש לי כרטיס אחד לחרבג'י בנים יום שני י"ח אב בשעה 2.5 45 ש"ח לפרטים:0548542520 או במייל F82903@עדיין פנוי
עדיין פנוי הבנים?
למשיהו יש כרטיס לבנים בשבוע הבא?
לא רלוונטי תודהלמכירה 2 כרטיסים לחרבג'י יום שני 9.30 בנות לפרטים בטל'0534124438 או במייל AS0527682902 שטרודל...
איזה תאריך?הכוונה יום שלישי יח אב?ולא שני?
ככל הידוע לי יום שני זה בנות.
אני מחפשת למכור 4 כרטיסים של בנים לנגלה השניה , עם רכב
משהו מעוניין ?
מחראיזה תאריך?
באיזה שעה?אני מחפשת למכור 4 כרטיסים של בנים לנגלה השניה , עם רכב
משהו מעוניין ?
מעוניינתמי שמעונין יש לי כרטיסים למחר בנים לחרבאגי בצהרים. מסובסד עי עירית בב
הכניסה ב1:30 אם מתאים אז בשמחהמעוניינת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יודא .ע1 //