דרוש מידע פארק ירכא

כמה כסף כדאי להטעין למשפחת עם שלושה ילדים קטנים ?(גילאי 7 ומטה) ותינוקת.
ובאיזה שעה הכי טוב לבוא?

הם פתוחים עכשיו?
צריך לתאם זמן הגעה? נשמח לפרטים:)

איך אני יכולה להגיע לשם ממודיעין עילית (אין לי רכב)
תודה מראש
נסענו שנה שעברה ברכבת עד עכו ומשם אוטובוס לירכא
לקח המון זמן אבל היה שווה
הילדים רוצים השנה שוב, מישהו יודע מה עם נוהלי קורונה שם?

הייתי ושכחתי
משהו יודע מאיזה גיל מוגבלת הכניסה למתחם הג'ימבורי?

הילדים רוצים השנה שוב, מישהו יודע מה עם נוהלי קורונה שם?
התקשרתי
אמרו שהכל רגיל. אפשר להגיע מתי שרוצים
נשמע הגיוני?
מישהו יודע בפועל מה קורה
חבל לנסוע ולהתאכזב

הייתי לפני כחודש.
היו אנשים אבל יחסית ריק לא חיכינו בתור לשום מתקן. (חוץ מלסימלוטור שהיה מקום אבל עשו סרט מפחיד וחיכיתי סרט מתאים לילדים קטנים)
הולכים כולם עם מסכות.
משהו יודע מאיזה גיל מוגבלת הכניסה למתחם הג'ימבורי?
נראה לי עד גיל 8, אבל לא בדקו יותר מדי. הייתי עם ילדים מתחת לגיל 6

יש הגבלות ומחסומים בירכא,
עקב עליה בתחלואה.
כדאי לברר קודם אם פתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה