טיול פארק לאומי רמת גן-כדאי לבוא מירושלים?

• הוסף לסימניות
לא משהו מיוחד
יש אגם שמסביבו כרי דשא
שבילים ופינות ישיבה
אזור עם מתקני שעשועים ,
ודאי לא לבוא בחום הזה .

• הוסף לסימניות
אין שום דבר לעשות בכל האיזור הזה, בחום הזה!!!
ובכללי, חוץ מאגם נחמד, ומתקני כושר, הוא אמנם מאוד יפה ומטופח, אבל לא משהו יותר מעניין מגן סאקר למשל.
אלא אם השראה של יופי ושקט (???), שווה לכם נסיעה ארוכה.
זה מלללללא דשה, חורשה יפה, אגם, "מתחם הכושר הגדול במזרח התיכון", סקייט פארק, ואיצטדיון ענק של משחקי כדורג.... (וד''ל)
וזהו, אלא אם פסנתר אבל חשמלי, תקול, עם פדל שלא עובד עושה לכם את זה, אם כן, יש אחד תקין (שתיים כבר נראה לי), במרכזית בירושלים, חוץ מהאחד בדווידקה.

• הוסף לסימניות
אז לאיפה אפשר ללכת בינתיים אני בבית מהבוקר
יש סכר מים ליד בית זית, זה מקום יפה מאוד בעונה הזאת
ויש את פארק אנבה, מנהרות הכותל, עיר דוד,
הפארק הלאומי קצת רחוק מידי בשביל יציאה סתם

• הוסף לסימניות
אז לאיפה אפשר ללכת בינתיים אני בבית מהבוקר
הייתי מציע ללכת למערות.אולי מערת התאומים בדרך כלל יחסית קר שם ולא מורגש השרב בפנים. הניקבה של עין חנדק
ואבן ספיר גם כן קרה ומוצלת בהחלט שווה! יש עוד מערות בהרי יהודה בדרך כלל יהיה קריר בפנים.
וכמובן ה...ים! הים עדיין קר 23 מעלות ככה שגם בחום האימים ששורר בחוץ יהיה לכם קר במים מנסיון.
רק אל תשכחו לשהות הרבה בצל ולמרוח משחת שיזוף כי השמש חזקה! טיול נעים!

• הוסף לסימניות
היינו היום בלילה בפארק הלאומי
נהננו מאד
יש אפשרות לשוט בסירות
פארק ענק, וממש נחמד למשפחות עם ילדים

• תודה
Reactions: ynf

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה