דרוש מידע פארק ענבה - מודיעין עלית

• הוסף לסימניות
יש בו ספסלים שאפשר לקיים פגישות (שדוכים) או רק שולחנות כפי ששמענו. ?
מה המצב בחול המועד? מפוצץ או שהוא גדול מאוד וניתן למצוא בקלות מקום שקט?
עוד רעיונות לפגישות באזור מודיעין עלית, יש?

• הוסף לסימניות
אולי אם זה לפני ווארט ורוצים לחסוך את המודעה...
כל עם ישראל שם...

• הוסף לסימניות
בכניסה למודיעין קצת שמאלה יש ספסלים וקצת דשא.
אפשר גם איזו גינה ציבורית בלפיד או באחד היישובים הסמוכים.
בחוה"מ הפארק הוא לא אופציה.

• הוסף לסימניות
בכניסה למודיעין קצת שמאלה יש ספסלים וקצת דשא.
אפשר גם איזו גינה ציבורית בלפיד או באחד היישובים הסמוכים.
בחוה"מ הפארק הוא לא אופציה.
מודיעין? לא מודיעין עלית? שקט שם להערכתך בחול המועד?
אני צריכה עיר כמו מודיעין ולא יישוב שהתחבורה אליו לא נוחה ובתידרות גבוהה.

• הוסף לסימניות
לא מכירה,
רק לתשומת לב, אם זה מקום חילוני (מודיעין) צריך לתת את הדעת לגבי נושא הפריצות.
ומאחלת לכם למצוא מקום שקט ובלי יותר מידי עיניים סקרניות,
(ובתוספת איחולים לבבים, ואני באמת מאחלת לכם מכל הלב בקרוב, אבל בלי חוסר נעימות שכזה...)
וד"ל.

• הוסף לסימניות
אולי בכניסה לישוב חשמונאים (גני מודעין) אבל אני לא יודעת מה הולך שם בחול המועד
אבל מה שבטוח שבפארק קק''ל בגני מודעין יש ספסלים אבל לא מומלץ בכלל כול השנה ....
יש את דיסיטי מעלה הדומים הייתי שם פעם והיה מלא פגישות אחלה של מקום ( כמובן לא בחול המועד )
(יש כאילו שלא כול כך אהבו את המקום כי יש שם הרבה מסכים אז תלוי בסגנון.....) יש שטלים מצומת רמות בחינם
9736* המספר שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה