פארק קנדה

• הוסף לסימניות
האם מישהו בפורום יודע על אפשרויות נסיעה מירושלים לפארק בתחבורה ציבורית.? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון זה באזור מודיעין?
אז אולי חברת כונקס- קו 110?
או סופרבוס לכיוון קרית ספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;621494:
אם אני זוכרת נכון זה באזור מודיעין?
אז אולי חברת כונקס- קו 110?
או סופרבוס לכיוון קרית ספר?

זה ליד מחלף לטרון, קרוב מאד למודיעין.
הקווים שציינת, משי 1, מגיעים למודיעין מירושלים דרך כביש 443, וכלל אינם חולפים במחלף לטרון. הקו היחיד שזכור לי שעובר באזור מגיע מירושלים ל"מיני ישראל", אבל זה לא נראה לי מרחק הליכה מהכניסה לפארק קנדה. ובכלל, מדובר בכבישים ראשיים ומהירים, שאינם מתאימים לצעדות רגליות.
לי באופן אישי לא זכור בכלל שיש תחנת אוטובוס כלשהי באזור.
אפשר לקחת מונית מתחנת הרכבת במודיעין, זה מקסימום 10 דק' נסיעה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם
אולי ניקח את הרכבת, יהיה כיף!

• הוסף לסימניות
הרכבת אינה מגיעה ממודיעין לירושלים באופן ישיר.
מתחשק לך ליסוע דרך תל אביב?

אגב, למה דוקא פארק קנדה מכל יערות ירושלים? נראה לי שיש מקומות נגישים יותר בתח"צ.

• הוסף לסימניות
סתם לא קשור...
אם אתם רוצים לנסוע מירושלים לת"א ברכבת, אפשר לרדת בתחנת מרכז הירידים, לחצות את הכביש - והנה את בגני יהושע. ד"ש חם לכל הבניברקים שתפגשו שם...

• הוסף לסימניות
כן.. רק שרכבת מירושלים לב"ב זה שעה ו37 דקות.
אתמול נסעתי את זה וממה שראיתי הרבה הורים שזה היה להם סיוט! הילדים רצו את הרכבת הלוך חזור ואמא מתי מגיעים כי בנינו זה הרבה זמן... (למזלי הבן שלי היה ילד טוב)
אבל כדאי לחשוב על כך.

• הוסף לסימניות
אחרי התגובה שלי כאן, הלכתי לבדוק על הרכבת... ראיתי שלוקח שעתיים וחצי למודיעין וזה עוד לפני האוטובוסים לתחנת הרכבת! זה גם עולה המון...
היינו יום אחד בעין חנדק על יד הדסה עין כרם. ממש יפה וכיף. רצינו לטייל לעוד מקומות ושמענו ממישהו על פארק קנדה, רק שיש להם רכב ולנו אין...
בקיצור, לא נלך לקנדה אז אולי יש לכם רעיונות של יערים או מסלולים יפים באזור ירושלים?!
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה