פאשלה לא נורמלית של אינטרנט אתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1089898:
זה ידוע שאינטרנט רימון לא שוה כלום, לא סתם פתחו את אתרוג

זה נכון,
אבל אין כל קשר בין המצולם לכתבה...

ולמי שלא הבין-גם אם אינטרנט רימון לא מהווה סינון לאנ"ש [וזה בהחלט כך!],
אבל זה לא קשור כלל לקריסות ש'רותי12' ציינה...

• הוסף לסימניות
אני נתיבית
וגם אצלינו לוקה בחסר!!!
הרבה פעמים תמונות פתוחות
וגם הגלישה פתוחה לחלוטין
הם טוענים שגוגל כל הזמן עושה שינויים ואין להם שליטה על זה כל עידכון של גוגל גורמת להם לבעיות קשות ולהתחיל את נושא החסימה מחדש ולהתגבר על הבעיה הספציפית שקיימת ברגע הנתון.
זה לא מצדיק כלום.
זו הרגשה שאנחנו בידים כבולות
וכן
אני ממש לא בטוחה בכל הקשור לחסימה.
ח-ב-ל!!!

• הוסף לסימניות
גם אצל נתיב היתה נפילה לפני מס' חודשים. תקלה שסודרה רק לאחר מס' ימים (!!)
אך כלקוחה ותיקה, זאת פעם ראשונה שקרתה להם פאשלה. ואם זה המחיר שאני צריכה לשלם בשביל להיות מוגנת- ספגתי את זה בשקט.

תלתלי- אכן יש לפעמים באגים בגלל התקדמות ושינויים במערכות גוגל וכד', אם את יודעת על באג - פשוט צריך לעדכן אותם והם מתקנים (לכן יוצאים כל הזמן שדרוגים לתכנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1089969:
אך כלקוחה ותיקה, זאת פעם ראשונה שקרתה להם פאשלה. ואם זה המחיר שאני צריכה לשלם בשביל להיות מוגנת- ספגתי את זה בשקט.

גם באתרוג זה פעם ראשונה,
ולכמה דקות,
ולא לכל הלקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1089969:

תלתלי- אכן יש לפעמים באגים בגלל התקדמות ושינויים במערכות גוגל וכד', אם את יודעת על באג - פשוט צריך לעדכן אותם והם מתקנים (לכן יוצאים כל הזמן שדרוגים לתכנה)

מתקנים?
לא תמיד!!!
אני מבינה את הבעיה אך מאוכזבת מאוד!!!
בהרבה מהפעמים הפתרון שלהם הוא להסיר את גוגל מהאתרים הפתוחים וזה גורם לי להפסדים קשים.
מה גם שבהרבה מהפעמים הפתיחה היא בלילות כשכבר אין אם מי לדבר שיעזור.
ובבית עם ילדים זה בעיתי במיוחד!!!
גם הבעיה הספציפית שעכשיו יש לי שרואים תמונות היא בשעת צהרים מסוימת שכל פעם נפתח לי מחדש למרות כל העידכונים שעושים
בקיצור צריך יד על הדופק
ויותר מזה אם יוצאים מהבית לנתק לחלוטין את האינטרנט לילדים.
זה בעיתי מאוד.
מרוב שכלולים אנחנו בבעיה קשה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני בגלל הבעיות האלו שהיו באתרוג כבר כמה פעמים עברתי לנתיב ואני מאוד מרוצה!!!
חבל חבל שהדברים האלו קורים.

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם במחשב אחר את הבעיות בנתיב וזה היה אז בעיות בדפדפן. התקנה מחדש סדרה את הבעיה.
לבדוק אם הבעיות באיכספלורר אולי כדאי לשקול לעבור לכרום או פיירפוקס ולבדוק אם עדיין קיימת הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1089969:
מאז מוזר מה שנאמר כאן, דבר ראשון לא זכור לי שהיתה כזאת נפילה, ויש לי נתיב בשימוש יום יומי כבר חמש שנים. שנית, טכנית לא תיתכן נפילה כי נתיב בצורה של התקנת תוכנת חסימה על המחשב ולא ברמת הספק, כך שלא יתכן שהתוכנה תקרוס פעם אחת לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה