כללי פאשלות בעימוד ושיבושים

• הוסף לסימניות
אני שולחת לדפוס רוטציה חוברת להדפסה, המחשב שלי מראה את כל העמודים מושלמים, גם בקובצי הפידיאף, ואז לפתע הטכנאים בדפוס טועניםשהאותיות הם ג'יבריש, או שהם לא רואים חלק מהאותיות.
לטענתם הם לא מבינים באינדזיין, רק בתוכנות עימוד אחרות. ומאין יבוא עזרי!!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להפוך את המלל באינדזיינ לCREATE OUTLINE ואז בד"כ זה עוזר

• הוסף לסימניות
לא שולחים להדפסה בבית דפוס שלא מבין איך להתעסק עם PDF ו/או אין לו מכונות שמתאימות לPDF בגרסה מתקדמת.

• הוסף לסימניות
אם את עובדת על אינדיזיין CS4 ומייצאת ל-PDF ישירות מהתוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;379447:
לא שולחים להדפסה בבית דפוס שלא מבין איך להתעסק עם PDF ו/או אין לו מכונות שמתאימות לPDF בגרסה מתקדמת.
הקובץ לא תקין. הפונטים לא מוטמעים. צריך להאשים רק את מי שיצר את הקובץ.

1. אפשר לנסות לסגור לדולב.
2. אפשר להמיר לפני כן לעקומות.
3. אפשר להמיר את ה-PDF אצלך במחשב לעקומות עם ה-intellipdf curves.
אפשר גם להמיר ע"י הכלי של שיטוח שקיפות, רק שחייבים שקיפות מסויימת בכל עמוד. עושים את זה ע"י הוספה של סימן מים (באקרובט), ואז ממילא יש שקיפות בכל העמודים, משטחים ומגדירים שימיר את הטקסט לעקומות - וזהו.
(בדפוס א"א לעשות את זה כי הרי אין את הפונטים... אבל אצלך במחשב אפשר).

• הוסף לסימניות
1. איך סגרת את הקובץ?
2. באיזה גופנים השתמשת?

• הוסף לסימניות
כן, אני עובדת על 4 ומייצאת ישר מהתוכנה. בקיצור מכל הברברה הזו, מה האפשרויות כעת, אני בל זאת לא יכולה להשתלט על המון פונטים חוקיים או לא שמגיעים ממקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
כן, אני עובדת על 4 ומייצאת ישר מהתוכנה. בקיצור מכל הברברה הזו, מה האפשרויות כעת, אני בכל זאת לא יכולה להשתלט על המון פונטים חוקיים או לא שמגיעים ממקומות אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה