כללי פאשקעוויל - לוגו חדש

• הוסף לסימניות
להנאתכם!

אלף תודות ל הרשל'ה התותח!

(נגיע בהודעה כזאת למאה תודות?)

נ.ב. מקווה שלא הפרעתי למנהלים כאן.

קבצים מצורפים

• PASHKEVIL_SSS00055.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
חזקקקקק!

• הוסף לסימניות
מושלם!

• הוסף לסימניות
הרשל'ה...
זה אתה...

מדהיםםםםםם..

• הוסף לסימניות
טובבבב!

• הוסף לסימניות
יוצא מן הכלל!!!! חזק ביותר!

• הוסף לסימניות
יפה מאד, ממש מכניס לאווירה הנכונה!

קצת מפריע לי הצורה שרשום "שטיבל פרסום חרדי" אולי בגלל שהם לא על אותו קו (השטיבל לא שווה להמשך)

• הוסף לסימניות
יופי של לוגו!

• הוסף לסימניות
הכי יפה שיכול להיות

• הוסף לסימניות
יפה ביותר.
כדאי להרחיק את האיש מן האותיות מעט.

שמתם לב! שבתמונה נראה כאילו האיש רץ והצבע נשפך לו מעט על הנעלים?
עכשיו תחשבו שהוא תלה משהו שאמור להיות סודי שאף אחד לא ידע מי תלה... העקבות יובילו אליו..:)

• הוסף לסימניות
כאילו דא?!
ברור שאני אמור להגיב באשכול הזה...

נ.ב. הרשל'ה אתה תותח ארטילרי!! :p

• הוסף לסימניות
לוגו מדהים, ומתאים בול לבלוג.
על אף שאני לא מסכימה עם זה שאחרי 100 פוסטים כבר משנים לוגו..

• הוסף לסימניות
אהבתי.

• הוסף לסימניות
זה מאד מזכיר לי את צביקה סלומון.

• הוסף לסימניות
איזה מיוחד!!!!!
אהבתי את הפונט הקטן התחתי

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

עלו והצליחו לתפארת המשפחה...

• הוסף לסימניות
תודה על ההשוואה איש קטן,
ניחוש מעניין רימון,
בהזדמנות תערכו לי איתו היכרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה