כללי פאשקעוויל - לוגו חדש

• הוסף לסימניות
מישהו כאן נזכר בסגנון העיצוב שאפיין פעם את המוסף 'קולות'? עולה לי בראש התמונה של רביץ בשער שנעשה בקורל [9?]

הרשל'ה, מכיר? זוכר?

• הוסף לסימניות
אני זוכר את היצירה שלו על כתבת השטריימלך. קריקטורה מושלמת.

שוין, אני נוגע. הייתי נוגע...

אוח, היו זמנים. היום יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה אתם מנסים להוציא ממנו, הודאה?
אם זה הוא: הרי זה אאוטינג, ואם זה לא הוא מה אתם יורדים עליו ככה?
אולי תפסיקו?

• הוסף לסימניות
עד עכשיו זה הי' בגדר 'הלצה' ותו לאו---

ונתנו, אתה מרצין פה את האוירה---

• הוסף לסימניות
הלוגו מיוחד,
ממש כמו הבלוג שלכם.

חוצניק & דינקיס,
עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
ונתנו. לא רמזתי אפילו.

אני איש קטן ותמים, שכאשר ראיתי את הלוגו היפייפה עלה לי הצביקה לראש. וכמה טוב להיזכר באיש היקר הזה. זה הכל.

• הוסף לסימניות
מ-ו-ש-ל-ם

• הוסף לסימניות
מדהים!
שני דברים הפריעו לי:
א. האף שלו. הוא לא קצת גדול מידי? אתם לא רוצים לצחוק עלינו, לא?
ב. מה זה הסרט שנסחב לו מאחורי הראש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה