פאת סבתא (פונפונים)- הנחיות להכנה ואפשרויות לרכישת חומרים

• הוסף לסימניות
לצורך הכנת הנ"ל אשמח לקבל הוראות הכנה מדויקות וכן אתרים שאפשר לרכוש בהם פונפונים כי החנויות סגורות ופורים מתקרב (הצילו :()
אין לנו חנות סטוק עם חומרי יצירה בעיר. רק חנויות חד"פ.
חיפאיות- אם ידוע לכן על חנות בעירכן שמוכרת פונפונים אשמח שתיידענה אותי.

• הוסף לסימניות
אני לפני שלש שנים קניתי בנתניה. עט לכתוב קוראים להם ויש להם אתר https://www.etlichtov.co.il/
בחיפה לא מצאתי.
שמתי על ראש של פאה גרביון (אמורים לעשות עם כובע ים ולא השגתי באזור פורים) והדבקתי עם דבק חם את הפונפונים בצפיפות.
שימי לב שזה יכול קצת לפגוע בראש של הפאה. אולי כדאי לעטוף אותו.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שאני אח"כ ריססתי מעל ממרחק עם ספרי אפור. כי היה לי קצת מידי לבן.
סבתות.jpg

• הוסף לסימניות
חוי סליחה על הניג'וס אבל ידוע לך אם כפתור ופרח מוכרים גם בטלפון? אני צריכה בד כותנה פרחוני פשוט לשמלת A סבתאית. (סריג יש לי וגם נעליים).

• הוסף לסימניות
חוי סליחה על הניג'וס אבל ידוע לך אם כפתור ופרח מוכרים גם בטלפון? אני צריכה בד כותנה פרחוני פשוט לשמלת A סבתאית. (סריג יש לי וגם נעליים).
אני שולחת לך באישי את המספר תדברי איתם.

וואו, מהמם
מאיפה השמלות?
והמשקפיים?
זה כבר מלפני 3 שנים
השמלה מנקסט והמשקפיים מחנות סטוק כלשהי.

• הוסף לסימניות
אמאלה ואבאלה איזה שלימות!!! הפאה הורסת. נתת לי רעיון.
הקישור לא נפתח לי משומה....

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הכנתי פאה של סבתא לבת שלי כשהיתה בת שנה וקצת מכדורי צמר גפן. (גם אני הדבקתי על גרביון)
עשה את העבודה מצויין,, צריך לעבוד יותר בזהירות ובתשומת לב כי זה יכול להפתח,
מצד שני העלויות יותר נמוכות ולטעמי יוצאת פאה עם גימור יפה יותר.
ריססתי ממרחק ספריי אפור.
בעקרון התמונה כאן כבר בסווף פורים אחרי שהפאה נמעכה קצת...
1639693478066.png
1639693478066.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה