מידע שימושי פברומילגיה?!

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל ,רק אכתוב מה שהסבירו לקרוב משפחתי
מדוע בי הפי עוזר ?
כי מדובר כאן בסימפטום שמספר סיפור של אדם שמתקשה להתמודד בסיטואציה בחייו , ולא מצליח לפתור אותה בשום דרך , אז הוא בעצם הופך למצב אין לי ברירה , לא חייב להתמודד עם הסיטואציה , אני סובל מכאבי שרירים , וכך 'מתפטר' באמת או רק בכאילו מהבעיה ..
בי הפי כנראה נותן כח להתמודד או רצון ושמחה שעוזרים להתמודדות .
מקווה שעזרתי
תרגישו טוב
האמת היא שלא צריך לנתח מה ולמה זה קורה!!!!!!!! זה אפילו מעליב מאד את מי שסובל. תאמינו לי שאנשים הכי רוצים להיות בריאים ומתפקדים ושמחים. המחלה הזו משבשת את החיים!!!!! העיקר שיש מה שעוזר וזהו!
רוצה הסבר מדעי? בי הפי מחזק את בלוטת האדרנל ששחוקה מכל מיני סיבות. ממילא עוזר להתמודדות. רפואה שלמה וחיים שמחים לכולם!

• הוסף לסימניות
כשאדם סובל מכאבי שרירים וחש חסר אונים , ומנסה לפתור את בעייתו .
יש כאלו שישמחו לקחת בי הפי ,ויש כאלו שישמחו לדעת איך הגיעו למצב הזה , ואם יצליחו לפתור את הקונפליקט בחייהם , יש מצב שיצאו מהפיברומיאלגיה גם ללא ויטמינים ותרופות ומשככים וכד'.
זו מודעות ששווה הרבה !

• הוסף לסימניות
כשאדם סובל מכאבי שרירים וחש חסר אונים , ומנסה לפתור את בעייתו .
יש כאלו שישמחו לקחת בי הפי ,ויש כאלו שישמחו לדעת איך הגיעו למצב הזה , ואם יצליחו לפתור את הקונפליקט בחייהם , יש מצב שיצאו מהפיברומיאלגיה גם ללא ויטמינים ותרופות ומשככים וכד'.
זו מודעות ששווה הרבה !
תאמיני שיש כאלה שבחרו בדרך של 'לפטור את הקונפליקט', לא חסר להם מודעות בכלל! וקיים רצון גדול לצאת ע"י מה שציינת. (למרות שלוקח שנים של טיפולים) ועדיין.... הם סובלים ומאוד. ועכשיו ינסו גם את הבי הפי שהלוואי וייתן להם הקלה ומזור.

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל מישהי שסובלת: האם מכשיר טנס עוזר?
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
אשמח שכל הנשים הסובלות מפיברו יגיבו בנושא הבא

https://www.prog.co.il/threads/פיברומיאלגיה-פורום-סגור-בהתהוות.901689/#post-12875750

זה מאוד יעזור,
תפיצו הלאה.
תודה רבה,
ובריאות איתנה!
נרשמתם??
כל מי שמתמודדת עם פיברו, נא להרשם!
ממש חשוב לי שיפתח כבר הקבוצה.
וכמובן גם להפיץ הלאה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
למיטב היכרותי את הנושא
יצויין כי מטבע הדברים ההכרות שלי בעיקרה היא בכל הנוגע להתמודדות מול ביטוח לאומי קצבאות וכו' אך על הדרך למדנו רבות גם בתחום הרפואי
אין תרופה לפיברומיאלגיה, ניתן להקל על הכאבים והתסמינים באמצעות תרופות, וכן טיפולי הידרותרפיה כפי שכבר הזכירו כן יכולים בהחלט להועיל.
בהקשר זה נציין כי חלק מהקהילה הרפואית סבורה כי תסמונת הפיברומיאלגיה אינה מחלה אמיתית של ממש אלא נובעת בין היתר מסיבות נפשיות, ועל כן ימליצו גם על טיפולים נפשיים ותרופות מותאמות.

חשוב לשים לב שלא לנסות לקבוע לבד שיש לכם פיברומיאלגיה אלא חשוב מאוד ללכת לאבחנה אצל ראמטולוג שיבדוק שזו לא דלקת או משהו אחר חלילה.
לגבי בלוטת התריס שציינו כאן, אני מתקשה להאמין שיש ראמטולוג מקצועי שלא יבקש בדיקות דם לערכים של בלוטת התריס.

בעניין קבלת קצבה מביטוח לאומי בעקבות פיברומיאלגיה, הנושא מורכב, שכן אף שלפני כשנה המחלה הוכנסה סוף סוף לספר הליקויים, הרופאים בביטוח לאומי לא מחבבים לתת נכות בגינה, ובד"כ רק במקרים קשים ומוכחים, או כאשר יש בעיות רפואיות נלוות נוספות מאשרים קצבה.
אך כפי שכבר הזכרתי בתגובות אחרות, גם מי שמאשרים לו רק 20% נכות (ולכך לא מורכב להגיע) יכול להיות זכאי למימון לימודי מקצוע במסגרת סל שיקום.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לתת מידע האם מכשיר בי קיור לייזר פרו עוזר?

• הוסף לסימניות
תאמיני שיש כאלה שבחרו בדרך של 'לפטור את הקונפליקט', לא חסר להם מודעות בכלל! וקיים רצון גדול לצאת ע"י מה שציינת. (למרות שלוקח שנים של טיפולים) ועדיין.... הם סובלים ומאוד. ועכשיו ינסו גם את הבי הפי שהלוואי וייתן להם הקלה ומזור.
מה זה בי הפי ואיפה משיגים?
ומה זה טיפול TAT או מה יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל ,רק אכתוב מה שהסבירו לקרוב משפחתי
מדוע בי הפי עוזר ?
כי מדובר כאן בסימפטום שמספר סיפור של אדם שמתקשה להתמודד בסיטואציה בחייו , ולא מצליח לפתור אותה בשום דרך , אז הוא בעצם הופך למצב אין לי ברירה , לא חייב להתמודד עם הסיטואציה , אני סובל מכאבי שרירים , וכך 'מתפטר' באמת או רק בכאילו מהבעיה ..
בי הפי כנראה נותן כח להתמודד או רצון ושמחה שעוזרים להתמודדות .
מקווה שעזרתי
תרגישו טוב
איפה קונים בי הפי ומה זה?

• הוסף לסימניות
עם ולמרות,
אחותי סבלה מיזה, חודשים טובים לא תפקדה..
טיפלה דרך שלושת המימדים, הקב"ה סייע ושלח לה שליחים טובים.
וחזרה לתפקוד ב"ה, א"א להאמין..
כיום, בלי מכות חשמל, בלי מרפאות כאב וכד'..
תודה ד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....