תאונה פגעתי ברכב חונה איך אני מאתר את הבעלים?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי
הייתי צריכה לפרוק משאית התקשרתי למשטרה והם התקשרו לבעל הרכב

• הוסף לסימניות
מדובר בחניון גדול במרכז העיר,
אני לא רוצה לתת יותר מדי פרטים במקום פומבי כל כך,
אך מדובר על עיר שמונה מעל תשע מאות אלף איש,
וכשליש ממנה ערבים...
אם רובה ערבים אז....
האם חייבים לשלם? (אני לא יודעת את ההלכה)

• הוסף לסימניות
לפעם הבאה...
תתקשרו למשטרה להגיד שהוא חוסם אתכם
הם יתקשרו אליו כדי שיזיז את הרכב

• הוסף לסימניות
מדובר בחניון גדול במרכז העיר,
אני לא רוצה לתת יותר מדי פרטים במקום פומבי כל כך,
אך מדובר על עיר שמונה מעל תשע מאות אלף איש,
וכשליש ממנה ערבים...
מתחיל ב י' ומסתיים ב ם' והיחידה בארץ עם מעל 900K

• הוסף לסימניות
גם לנו פגעו ברכב בחניה בב"ב.
נעלמו מבלי להשאיר פרטים.
כפרה..

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה שלא תקרה- מצמידים לרכב הפגוע פתק עם שם ומס' הטלפון שלך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה קרה (היתה שריטה קטנה אבל בכל זאת)
חיכיתי כל יום לראות אם הרכב הגיע שוב, הוא לא
אבל מאז יש לי תמיד דפים ועט ברכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה