'פג תוקף הסשן' - מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
הסתדר עם סמס. אגב לכל האדיבים והנדיבים שהולכים עכשיו לקבל הודעות סמס לכל העולם
יש מגבלה של כמות מיילים שגוגל נותנת אפשרות לאמת על מספר טלפון אחד.
סתומרת שאם עזרתם לחמש אנשים לפתוח את המייל וגם והמייל שלכם נחסם גם לא תוכלו לאמת אותו עם המספר שלכם.
סתם שימו לב......

• הוסף לסימניות
למישהו יש כתובת המייל אליה פונים בקשר לזה?

• הוסף לסימניות
ב"ה עכשיו הצלחתי!!
עם קוד בSMS למספר של אחותי.
לא נתן לי למספרים שלי ושל בעלי.
הכל עם הרבה תפילות...
בהצלחה לכולם!
זה מה שהזוי, ניסיתי לאבא, אמא, דודות, סבתות, מספר וירטואלי שלי
כלום לא עובד!!

• הוסף לסימניות
משהו מוזר קורה שם
עכשיו הצליח לי עם סמס הודו לה'
עכשיו מחכה לפתרון מהמייל השני

• הוסף לסימניות
במייל השני גם לי שום מספר לא עובד
תעלומה של דבר
חושבת שאנסה אחרי שבת שוב
וה' יעזור

• הוסף לסימניות
אפילו שאני עשוה שכחתי סיסמא ומאמת עם כתובת מייל זה נותן לי שוב שליחה למספר טלפון
ושום דבר לא עוזר..

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה ....
יש לי טאבלט של נטפרי אבל במקום העבודה , כלומר לא אצלי כעת ..
את התוכנה ששלחת אפשר לשים גם על מחשב ?

• הוסף לסימניות
כן אפשר
לזה זה מיועד
לדמות מערכת אנדרואיד על המחשב
דרך אגב תמיד כדאי להמתין הרבה בין נסיון לנסיון
וככלל לא לעשות שום ניסיון שגוי
(עכשיו שחררתי מייל שנתקע לי כנ"ל ובלי אנדרואיד [עם סמס])

• הוסף לסימניות
אני באמצע להתקין ,
מה אני צריכה לעשות לאחר ההתקנה כדי להיכנס למייל ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה