• הוסף לסימניות
שלא נדע, הצילום מעביר את המציאות , אבל מפחיד ביותר..

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;462483:
אני בהלם מהתגובות
כשבני נולד קילו וחצי וצילמתי אותו בפגיה, התמונה היתה יקרה לי כ"כ, וכל שעה רצתי למחשב לראות איך הוא מחייך...
אך כשהראיתי את התמונה לאחרים הם פשוט צעקו עלי למה את מצלמת כאילו תמונות וכו'
התאכזבתי...
אז בפעם אחרת אנשים ראו כמה ילד כ"כ קטן וכ"כ מתוק כן כן אם תתבוננו תראו גם אתם!

בס"ד

הדור שלנו כ"כ מסואב, כ"כ שכח את מה לאהוב וממה להתהלב.
האופנה לא הפילה חללים חרדים. היא הפילה את כל העולם כולו. העולם 'הנאור' שכח את מה אוהבים וממה מתרגשים.

הסטאטוס נהפך להיות שרק מה שיפה/לא מזיק/לא כואב מתקבל, מותר וכדאי.
כל שאר הדברים שקשורים לאמת ליושר שווה לפח.

נכון. כשהייתי שם היה לי חם. שאלו אותי האחיות למה חם לך, הרי יש מזגן. אמרתי להם שזה מלחץ. להיות יצורים כאלו קטנים שמני יודע אם בטעות אתעטש אני יכול ח"ו לגרום נזק. האחיות כפי שאתם מבינים צחקו עליי.

אבל כשהסתכלתי עליהם, לא הפריע לי כמה הם נראים לא יפים. כי היופי לא נמצא באופנה ולא נמצא במה שמצטלם טוב. היופי נמצא בלראות יצורים קטנים כ"כ חיים נושמים. לראות אימא יושבת ליד בנה ומלטפת את ידו זה יופי אמיתי. יופי של אהבה, של איכפתיות של חיים.

סליחה אם נסחפתי, לפעמים פשוט נדמה לי שהעולם משתגע...

• הוסף לסימניות
פשוט מרגש ומדהים,
יצורים חסרי אונים מתוקים שכאלה,
גוזלונים שלא היו שורדים בלי כל המכשירים המפחידים האלו...
(בתמונות הנוספות זה בולט יותר)
וילד חי, בריא ונושם הוא הדבר הכי יפה בעולם,
זו לא תמונה לעיתון אסתטיקה, אבל למי זה חשוב?!

(דרך אגב, אולי תעלה את התמונה הזו שהתינוקת מסתכלת בפתיעה על המזרק שהאחות מחזיקה, התמונה שהכי מעלה חיוך שם...)

• הוסף לסימניות
טישיו למישהו????

הלו... פורום תמיכה טכנית ונפשית זה לא כאן.
וחוצמזה, נא לא להעלות תמונות לאשכול שלא את/ה פתחת.
תודה.

ברצינות :mad: ובחיוך :) שאף אחד לא ייפגע לי כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;462518:
טישיו למישהו????

תודה.

בס"ד

תרגע ;) אנשים מרגישים הזדהות.

שיבואו החברים החרקים של ההוא הירוק מהצילום שלך אני לא יאמר כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;462518:
טישיו למישהו????

תודה.

זה טוב ששומרים על הפורום מקצועי,
אבל לא תמיד זה חייב להיות כל כך קשוח......
התחום הוא צילום, לא מדעי הכור האטומי.
קצת ריכוך לקראת החורף המתקדם אלינו בחדווה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה