דרוש מידע פדהאל ממלכה במבחן - מתי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם להתפרע - אז פדהאל - הוא הבן של אלרון שפדה את עצמו מעבדות והתחתן עם בת (סוג ב'.........) של אחד מאצילי כוזר....
לא לשכוח...
הוא יתום והוא בן 17 :D (לפי כל הספרים)
אז אם אין תוכנית לקפוץ 17 שנה קדימה+להרוג את אלרון זה קצת בעייה
היה לי פעם כמה הימורים אני צריך להזכר

• הוסף לסימניות
לא לשכוח...
הוא יתום והוא בן 17 :D (לפי כל הספרים)
אז אם אין תוכנית לקפוץ 17 שנה קדימה+להרוג את אלרון זה קצת בעייה
היה לי פעם כמה הימורים אני צריך להזכר

מי יתום בן 17?, פדהאל?! איך אתם יודעים?! - זה לא כתוב בשום מקום בכל סדרת ממלכה במבחן!! (מבחן או לא..:p)
אתם מ"המקורבים לצלחת"?!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי יתום בן 17?, פדהאל?! איך את יודעת?! - זה לא כתוב בשום מקום בכל סדרת ממלכה במבחן!! (מבחן או לא..:p)
את מ"המקורבים לצלחת"?!
ואם את מנחשת או יודעת מיהי הדמות
אולי גם תאלפני בינה מתי יצא הספר??

• הוסף לסימניות
פוווו....זה בכלל יששששןןןןןן......
היא הבטיחה את ההמשך לפני 500 שנה...
נכון
וכמו שהתיאשנו ממנו לפני 1000 שנה כך גם לפי דעתי נתיאש מפדהאל.
במקרה הכי גרוע - או הטוב נהיה מופתעות לטובה

• הוסף לסימניות
לא יצא בחיים הספר הזה!!!
שתי הספרים הראשונים יצאו לפני 15 שנה בערך והשלישי לא יצא לאור מעולם.
אבל הלוואי שאת צודקת.
לגבי פדהאל, שימו לב שמאז היא הוציאה כמה ספרים ואם אני לא טועה יש לה סיפור בהמשכים בקטיפה כך שניראה שהיא פשוט המשיכה הלאה לפרויקטים אחרים.
מה שגורם לי לחשוב ש @עיתונאות ועריכת תוכן היא מיה קינן...;)
ראו כאן ואילך.
(ח"ו לא בקטע מזלזל! כל אחד והשיקולים שלו).

• הוסף לסימניות
סתם צוחק.
פשוט שתיהן מותחים אותנו יתר על המידה....
חח אה אוקי
לא הבנתי מאיפה המסקנה ההיא.....
אף אחד פה לא מצא עדיין ניק של מיה קינן???????

• הוסף לסימניות
אנחנו עובדים על זה, תחפשו ניק של מ.ק, המוצא יזכה בסכום נכבד של 1000000;)........
זה לא מ.ק., זה תחת שם בדוי בשם מרים קרייטמן... (הר"ת זה מ.ק.);)
מיליון לייקים בבקשה...

• הוסף לסימניות
זה לא מ.ק., זה תחת שם בדוי בשם מרים קרייטמן... (הר"ת זה מ.ק.);)
מיליון לייקים בבקשה...
השם האמיתי שלה זה בכלל מיה קינן?
וצריך מישהי מתוך פורום כתיבה מיקצועית
אם היא בפרוג מן הסתם היא הכי פעילה בפורומים שם

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה