דרוש מידע פדהאל פרקי המשך... הוצאה מבית יפה נוף מאת רחלי שיין

• הוסף לסימניות
היתכן?!
האם באמת, אפשר לעשות את זה?
מה בדבר הזכויות יוצרים?
ומי זו רחלי שיין? האם היא סופרת מוכרת?
מי שיודע לספק לי מידע אודות כל הענין הזה
זקוקה לכך בדחיפות!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאוד מעניין מה שאתה אומר...
כשאני ניסיתי לכתוב כאן רעיון המשך לסדרת הספרים ממלכה במבחן הנושא נמחק די מהר.
... נראה לי שכדאי לחקור יותר לעמוק את העניין של זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאוד מעניין מה שאתה אומר...
כשאני ניסיתי לכתוב כאן רעיון המשך לסדרת הספרים ממלכה במבחן הנושא נמחק די מהר.
... נראה לי שכדאי לחקור יותר לעמוק את העניין של זכויות יוצרים.
יכול להיות שזה נמחק מסיבות אחרות...
כי לפי מה שאני רואה יש שם המון המשכים לספרים בפורום כתיבה ושום דבר לא נמחק.
זה לא ההמשך לפדהאל... זה משהו אחר.

הם שלחו לרשימת תפוצה שלהם לאימייל קישור להמשך לפדהאל...בינתיים היה רק פרק אחד.
צודקת. עכשיו ראיתי...
בכל אופן, גם ההמשך שהיא כתבה שם לפדהאל באותו רעיון. לא רואה הבדל בין זה לבין הפאנפיקים שכותבים כאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה