דרוש מידע פדומטר- מד צעדים, מרחק, ודופק ללא חיבור לטלפון לא כשר. מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לחברה הזאת משהו אחר אבל אני לא יודע אם חייב התחברות
מישהו אולי יודע?
זאת חברה שאתה חייב להתחבר רק להפעלה הראשונית-כמו כל שעון חכם
אם אתה לא מחבר לאפליקציות בשימוש שוטף אין מה לשלם יקר.
המחיר עולה בגלל אפליקציות חדשניות לא מעבר
בכולם יש אותו מפרט בסיסי בלי שום הבדל!!!!
איכות פצצה ושימוש כיפי בעברית

• הוסף לסימניות
כל מוצר מהחברה הזאת היא טובה?
זאת חברה שאתה חייב להתחבר רק להפעלה הראשונית-כמו כל שעון חכם
אם אתה לא מחבר לאפליקציות בשימוש שוטף אין מה לשלם יקר.
המחיר עולה בגלל אפליקציות חדשניות לא מעבר
בכולם יש אותו מפרט בסיסי בלי שום הבדל!!!!
איכות פצצה ושימוש כיפי בעברית
חברה מעולה!!! ושוב-אין מה לשלם יקר בגלל אפליקציות שבמילא לא תשתמש..
יש להם יתרון ענק בזמן הסוללה-הטענה מספיקה לחודש. זה כיף
רק שים לב לקנות עם ממשק בעברית

• הוסף לסימניות
היי,
מחפש שעון טוב לספורט, אבל שלא צריך בכלל סמארטפון... (אפשר רק להפעלה ראשונית)
משהו עד 200 שקל..
תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי את השעון הזה (לא מהחנות הזו אלא מ ksp)
צריך הפעלה ראשונית של סמארטפון ואח"כ לא צריך. אלא שאי אפשר לשמור את כל הפעילויות שעשית לנצח, אין פשוט מקום זיכרון מספיק. אז פעם צריך לסכרנן לחשבון שלך (דרך סמארטפון) אם רוצים.
האכזבה שלי מהמכשיר התחילה מתחילת המלחמה, כי יש שיבושי gps אז לגבי מרחקים שהלכת או רצת, הוא לא באמת מודד נכון אלא עפ"י תנועות יד וכדו'.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את השעון הזה (לא מהחנות הזו אלא מ ksp)
צריך הפעלה ראשונית של סמארטפון ואח"כ לא צריך. אלא שאי אפשר לשמור את כל הפעילויות שעשית לנצח, אין פשוט מקום זיכרון מספיק. אז פעם צריך לסכרנן לחשבון שלך (דרך סמארטפון) אם רוצים.
האכזבה שלי מהמכשיר התחילה מתחילת המלחמה, כי יש שיבושי gps אז לגבי מרחקים שהלכת או רצת, הוא לא באמת מודד נכון אלא עפ"י תנועות יד וכדו'.
יש לך קישור?
וחוץ מכל מה שרשמת זה טוב??
תודה!

• הוסף לסימניות
ויי בכלל שכחתי לשים קישור.
זה מעולה. הכל בעברית.
אתה בוחר איזה פעילות אתה עושה שזה יציג לך שריפת קלוריות מותאמת.
זה ממש מצויין. ונתן עידוד.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל רשום שזה לא זמין.
יש לך מידע על זה?

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל רשום שזה לא זמין.
יש לך מידע על זה?
לא. קניתי את ההוא ספציפית. וגם לי היה חשוב שיהיה רק חיבור ראשוני לסמארטפון. את האמת לקחתי סיכון. בפרט שהמוכר לא רצה להתחייב לי. בגלל זה אני מניסיון ממליץ עליו. ועל אחרים לא יודע מה לגבי ההמשך אחרי הפעלה ראשונית.

• הוסף לסימניות
לא. קניתי את ההוא ספציפית. וגם לי היה חשוב שיהיה רק חיבור ראשוני לסמארטפון. את האמת לקחתי סיכון. בפרט שהמוכר לא רצה להתחייב לי. בגלל זה אני מניסיון ממליץ עליו. ועל אחרים לא יודע מה לגבי ההמשך אחרי הפעלה ראשונית.
ראיתי את זה באתר אחר- זה זה?
ועוד שאלה- אם מתחברים בבלוטוס לטלפון כשר יש אופציה לשמוע שירים?
https://imobileisrael.co.il/shop/שעונים/שעוני-apple/שעון-חכם-amazfit-דגם-bip-u-pro/

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה באתר אחר- זה זה?
ועוד שאלה- אם מתחברים בבלוטוס לטלפון כשר יש אופציה לשמוע שירים?
https://imobileisrael.co.il/shop/שעונים/שעוני-apple/שעון-חכם-amazfit-דגם-bip-u-pro/
כן זה זה.
לא נראה לי, כי המוזיקה זה סוג של אפליקציה שמשדרת מהפלאפון לשעון ודרך השעון אתה רק מעביר או משהו כזה את השירים והעוצמה

• הוסף לסימניות
יש לציין עוד משהו. לגבי הסמארטפון. אומנם צריך אותו רק להפעלה ראשונית. אבל אם תרצה לשנות בנתונים האישיים את המשקל שלך (בכדי שהוא ידע לחשב את השריפת קלוריות לפי המשקל החדש שלך) זה יכול להיעשות רק ע"י הסמארטפון.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה. אני גם מחפש שעון עם מדדים לכושר ואשמח לקבל המלצות מניסיון.
הMI BAND של שיאומי נראה לי מצוין ואם יש למישהו קישור מניסיון לאלי אקספרס למוצר המקורי במחיר טוב זה יעזור לי מאוד.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה. אני גם מחפש שעון עם מדדים לכושר ואשמח לקבל המלצות מניסיון.
הMI BAND של שיאומי נראה לי מצוין ואם יש למישהו קישור מניסיון לאלי אקספרס למוצר המקורי במחיר טוב זה יעזור לי מאוד.
תודה רבה!
?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה