פדיון שבויים

• הוסף לסימניות
היונתן ימות אשר עשה הישועה הגדולה הזאת בישראל?!" (שמואל א' י"ד, מה)
קיבלתי במייל -
מצווה גדולה לחתום על העצומה ולהרבות בתפילות לשחרורו ולרפואתו של אחינו יהונתן בן מלכה שמסר את נפשו למען עם ישראל ונמצא בכלא כ"כ הרבה שנים בשביל כל אחד מאיתנו!

לחתימה על העצומה: www.PollardNow.org
חברים יקרים,

אסתר פולארד נפגשה אתמול עם נשיא המדינה וראש הממשלה ועדכנה אותם שאנו מתקרבים ל-100,000 חותמים על העצומה למען פולארד.

בפגישות השתתף ד"ר לורנס קורב, לשעבר סגן שר ההגנה האמריקאי , שהגיע לארץ במיוחד לפעול לשחרור פולארד.

אנו יכולים לומר בצורה ברורה שהתגברות זרם החתימות יוצר אפקט אדיר הן בישראל והן בארה"ב -

אנו זקוקים לעזרה שלכם על מנת להמשיך!

אנא הקדישו כעת 5 דקות בכדי להעביר מייל זה הלאה ולפנות בכל דרך נוספת לחברים שעדייו לא חתמו.

לחתימה על העצומה: www.PollardNow.org

• הוסף לסימניות
חתמנו והמלצנו לכל מי שאפשר שיחתום. זו מצוות פדיון שבויים מהודרת.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחתום, אבל חסום לי.
יש דרך נוספת להגיע אל העצומה ולחתום?

• הוסף לסימניות
את יכולה לבקש ממישהו שיחתום בשבילך

• הוסף לסימניות
מאה אלף זה כלוווום! אפשר להשיג הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;967964:
מאשרת לי לחתום בשבילכם?

אני מאשרת חתימה בשמי ובשם בעלי.
תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
כל מי שחסום לו שיכתוב לי באישי את השם שלו וכתובת מייל, ואחתום בל"נ בשמכם.
מצווה גדולה מאד!!!

• הוסף לסימניות
חתמתי
השאלה מה עושים עם זה בפועל אחרי החתימות
מי בדיוק רואה את זה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה