דרוש מידע פדיחה בפורמט החדש של המייל בגוגל...

• הוסף לסימניות
יש אופציה לשלוח אימוג'י על מייל שקבלתם. בטעות יצא לי ללקוחה שלי אימוגי של "פרצוף-מקנח-אף" כלשונם.
וזה ממש לא נעים, דבר ראשון.
שנית זה עושה תחושה ללקוחה, את משעממת! האף שלי בשלב הזה יותר מעניין אותי.
בקיצור פדיחה של ממש.

אפשר לבטל את זה?

אגב, אם הלקוחה מזהה אותי, דעי שזה היה ממש בטעות
:eek:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אופציה לשלוח אימוג'י על מייל שקבלתם. בטעות יצא לי ללקוחה שלי אימוגי של "פרצוף-מקנח-אף" כלשונם.
וזה ממש לא נעים, דבר ראשון.
שנית זה עושה תחושה ללקוחה, את משעממת! האף שלי בשלב הזה יותר מעניין אותי.
בקיצור פדיחה של ממש.

אפשר לבטל את זה?

אגב, אם הלקוחה מזהה אותי, דעי שזה היה ממש בטעות
:eek:
איך אני מוסיף את האופציה הזאת?

• הוסף לסימניות
זה נמצא ליד השב / השב לכולם / העברה
גם אני ראיתי את זה לראשונה אתמול

• הוסף לסימניות
סליחה כתבתי את התגובה שלי על אימוג'י לצאט, ולא למייל. עדיין לא התעדכן אצלי האפשרות הזו.
אבל אולי יעזור גם במקרה הזה?

• הוסף לסימניות
כך זה נראה:
1701864133440.png

קבצים מצורפים

• f90a03a3-949b-4ab8-94f2-c88cb22c73dd.png
    f90a03a3-949b-4ab8-94f2-c88cb22c73dd.png
    KB 6.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שבטלפון-סמארטפון אפשר לבטל..
תבדקו
אבל איזה פדיחות..תכתבי לה שזה בטעות ותשלחי אימוג'י אחר..
אולי לשלוח אימוג'י אחר עושה משהו אחר? משנה את זה כביכול

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שלהחזיר לה אימוג'י אחר זה האפשרות הכי טובה שלך...
אז נכון פדיחה,
אבל את יכולה להפוך את זה לבדיחה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה