מגניבמשהו כמו זה. נראלי מזה מגניב להכניס פתאום קטע כזה באירוע
מגניב לגמרימשהו כמו זה. נראלי מזה מגניב להכניס פתאום קטע כזה באירוע
אם תקבל דברים אחרים בתמורה תהיה בטוח ?קיבלתי את זה בסט מקצבים אני לא בטוח שאני יכול להעביר הלאה
נתנאל המתוקגם אני נתקלתי בפד הזה באחד הסטים שיש לי זה
נתנאל המתוק
אתה אולי זוכר באיזה סט זה ?
ומה לגבי שאר פדים מעניינים ?
תגיד ברקו....
אני יבדוקנתנאל המתוק
אתה אולי זוכר באיזה סט זה ?
ומה לגבי שאר פדים מעניינים ?
דבר איתי בטל 035092653אם תקבל דברים אחרים בתמורה תהיה בטוח ?
קיצר מה המייל של כבודו ?
עכשיו אתה בטוח!!!!אסור להעבירקיבלתי את זה בסט מקצבים אני לא בטוח שאני יכול להעביר הלאה
מה הכוונה ? שאתה לוחץ על הקלידים באורגן ויוצא לך שירים שמישהו שר ?לילה טוב
ליפני כמה זמן רכשתי סט שבתוכו היה פס קול (שירה בלבד) של זמר ששר סימן טוב ומזל טוב. השאלה שלי איך אפשר לקחת רק את הווקאל של הזמר ולהלביש כסאונד על האורגן? כי ממש נדלקתי על זה ואני חייב להשיג עוד כאלה![]()
שאלת את ברקו לפני שהכנסת את זה בסט שאתה מקבל עליו כסף?עכשיו אתה בטוח!!!!אסור להעביר
g0544970773 של גימיילאם תקבל דברים אחרים בתמורה תהיה בטוח ?
קיצר מה המייל של כבודו ?
למה?אני הקלטתי את זה מחדש (wav) ואז זה בסדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים