- הוסף לסימניות
לא הבנתי זה בדיוק עצרת המליוןאם יתאפשר להקים מחאה בכזו סדר גודל (ולא לגמרי נקייה מאלימות) הרבה בעיות יפתרו מעצמם.
רוצים שוב?
לא הבנתי זה בדיוק עצרת המליוןאם יתאפשר להקים מחאה בכזו סדר גודל (ולא לגמרי נקייה מאלימות) הרבה בעיות יפתרו מעצמם.
בשבילנו???? למה????אני הבנתי שההפגנות האלה זה לא בשבילם זה בשבילנו זה א'
מודיעין... מול הכנסת...ב'- ממש היית שולחת את הבן שלך לתל אביב?
אלא שבכזה מקרה חלילה לא יהיה למי לנשק את הרגליים משום שנמות יחד איתם : (אם הם יחיו אחר כך שיבואו לנשק לנו את הרגליים
שכל ישיבה תחסום את ציר התנועה הסמוך אליה, ואלו שבערים חרדיות יתפזרו בגוש דן.אני הבנתי שההפגנות האלה זה לא בשבילם זה בשבילנו זה א'
ב'- ממש היית שולחת את הבן שלך לתל אביב?
למה לא?לא הבנתי זה בדיוק עצרת המליון
רוצים שוב?
לא אמרתי ..למה את כל כך בטוחה בזה?
את מעדיפה שנשב ונתן לכולם לדרוך עלינו?
לאאלא שבכזה מקרה חלילה לא יהיה למי לנשק את הרגליים משום שנמות יחד איתם : (
|| חלילה וחס כמובן, רק לשם מליצה ||
אם תעשה עצרת ענק בעיר חרדית בממוצע פעם בעשר שנים זה הדבר האחרון שיעזור.לא הבנתי זה בדיוק עצרת המליון
רוצים שוב?
קדימה זה מטרת האשכול.לא אמרתי ..
רק מסבירה למה שביתות ומחאות לא יעזרו כאן.
כן צריך לפעול
אבל לא כמוהם!
אלא בדרך משלנו יצירתית חכמה וקוטלת.
איך אמרה המנהיגה שלהן: ״אין מחאה אפקטיבית ללא הפרעה לסדר הציבורי״נראה שלא קראת את כל מה שכתבתי - אני מדברת על מחאה לא אלימה.
ואז מה? גם חמאס הצליחו לגרום לכמה מדינות להכיר במדינה פלסטינית. אז שנקח מהם השראה?וחוץ מזה - באמת הרפורמה המשפטית נבלמה והם הצליחו.
משפט כזה שטוטיהפלג הירושלמי והתנהגותם המבישה והדוחה גרמה לי אדישות מוחלטת לכל נושא הגיוס
אני ממש בעדלמה לא?
כל מוצ"ש - עכשיו חורף, יגיעו כל בחורי הישיבות (עשרות אלפים) מכל הארץ ויפגינו נגד הכנסת, או בנין בגץ, או כל לוקיישן אחר.
ככה.שכל ישיבה תחסום את ציר התנועה הסמוך אליה, ואלו שבערים חרדיות יתפזרו בגוש דן.
ככה ידעו שיש מחאה ולא יראו בחדשות בערב על ערמת חרדים שהפגינה בעיר חרדית.
מחאה ששומעים עליה מהתקשורת לא יכולה להיות אפקטיבית.
דרך משלנו יצירתית חכמה וקוטלת.
ממש לא שטויות. האפשרות היחידה היא להעביר חוק אחרי שהקודם נפסל בבגצ. ואנחנו רואים כמה ביבי מתחמק מהעברת החוק החדש. האיום היחידי על ביבי הוא להפיל את הממשלה ושוב חוזרים לאותה נקודה שבחירות זה סיכון. וכדי להצליח בבחירות חייבים הסברה ועוד הסברה אין פתרון אחרדי כבר עם השטיות האלה,
זה מה שהחכי"ם רוצים שתחשוב,
הם לא עושים כלום ולכן הם מגלגלים את זה על היועמשי"ת,
בא תראה לי משהו אחד(!) שבן-גביר רצה ולא קיבל כי כשהוא רוצה משהוא הוא עומד על שני רגלים אחוריות ואף בג"ץ לא יכול מולו, והוא יודע שאם הוא לא יעבוד לא יהיה לו קהל,
זה מה שהחכים צריכים להבין שאם הם לא יעמדו על שני רגליים אחוריות כשפוגעים בציבור הבוחרים שלהם פשוט לא יהיה להם קולות,
כל מה שנעשה יהיה מאד אלים בסוףאיך אמרה המנהיגה שלהן: ״אין מחאה אפקטיבית ללא הפרעה לסדר הציבורי״
ואז מה? גם חמאס הצליחו לגרום לכמה מדינות להכיר במדינה פלסטינית. אז שנקח מהם השראה?
ואגב שביתה או עצירת כבישים היא מאוד מאוד מאוד אלימה
דווקא אני ראיתי כמה שוטים בגהה שנתנו את הלחי השניה לשוטר התורן שסטר להם.משפט כזה שטוטי
בגלל שאתה לא מסכים איתם אז אתה נותן את הלחי שלך?
רומסים כל זכויות של אברך פה במדינה...
ושלטי חוצות על אוטובוסים?איך אמרה המנהיגה שלהן: ״אין מחאה אפקטיבית ללא הפרעה לסדר הציבורי״
ואז מה? גם חמאס הצליחו לגרום לכמה מדינות להכיר במדינה פלסטינית. אז שנקח מהם השראה?
ואגב שביתה או עצירת כבישים היא מאוד מאוד מאוד אלימה
לגמרימחאה ששומעים עליה מהתקשורת לא יכולה להיות אפקטיבית.
מה דעתך לבצע פעולות הסברה?אם נפגין במצב הזה רק נגרום לעוד שנאה ועוד ריחוק ולבסוף לחוק הרבה יותר גרוע !!!!
הסברה לא תעזור!!!!!!!!!ושלטי חוצות על אוטובוסים?
ועצרות הסברה?
ועוד מיליון רעיונות.
וחוץ מזה, לדעתי אין בשביתה שום דבר אלים.
והפגנה לא חייבת לכלול חסימת כבישים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים