בקשה פודקאסטים באנגלית

• הוסף לסימניות
היי, מחפשת פודקאסטים מעניינים באנגלית
לא משנה איזה נושא חוץ מפוליטיקה.
אשמח להמלצות. תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אני מחפשת דווקא כן פודקאסטים בנושאי פוליטיקה, אם יש למישהו לינקים פתוחים בנטפרי, או קבצים להעלות. תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אני מחפשת דווקא כן פודקאסטים בנושאי פוליטיקה, אם יש למישהו לינקים פתוחים בנטפרי, או קבצים להעלות. תודה
יש את יונית לוי ויונתן פרידלנדר. אבל אין סיכוי שזה פתוח בנטפרי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
למשהו יש רעיון??
רוצה לשפר את האנגלית שלי..
פודקאסטים באנגלית שפתוחים בנטפרי
לא על פוליטיקה...

• הוסף לסימניות
לא פודקאסט אבל שיעורים על כל מיני נושאים

• הוסף לסימניות
רוב הפודקאסטים של meaningful people חסומים לי בנטפרי...
אם משהו יכול להעלות כאן - יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
יש למישהו פודקאסטים בנושאי רפואה אפי' בקווים או לשליחה במייל או בקישור לא משנה איך העיקר שיהיה פודקאסטים טובים ?!

• הוסף לסימניות
רוב הפודקאסטים של meaningful people חסומים לי בנטפרי...
אם משהו יכול להעלות כאן - יעזור לי מאוד!
תבדקי בתוך אתר "כולל"
הם העלו שם את הפודקאסטים הישנים שלהם...אולי זה לא יחסום לך? (אצלי בנתיב פתוח הכל)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
למשהו יש רעיון??
רוצה לשפר את האנגלית שלי..
פודקאסטים באנגלית שפתוחים בנטפרי
לא על פוליטיקה...
תנסי 6min english

• הוסף לסימניות
למשהו יש פודקאסטים באנגלית להעלות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה