פודקאסטים בנושאים שונים

• הוסף לסימניות
MRIAM@
חסום יש אפשריות אחרות
מערכת לגדל

AIorK4xFn0DF0mfuFoi6aA15beL50mZPd026Os06ZeluFU-_epvJpdAwBJ93LsYWnJ7C2OfCl0K1hPBdy1KO

בית חמים- להורים שרוצים טוב -->> לחצו כאן

לקבלת פתיתי כח חינם-- -->> לחצו כאן

מנוחת הבוטח
רשימה מרוכזת של כל הפרקים
קישור ומספר השלוחה שלהם בטלפון ->> ->> לחצו כאן

הכל זמין להאזנה בקו הכח של לגדל 08-6462612 שלוחה 4>1

• הוסף לסימניות
משהו יודע האם הפודקסט זכרון משה יצחק פלדמן ומשה ויסברג האם הם הפסיקו

• הוסף לסימניות
כן זה שני פודקאסטים שונים,
ובעיקרון אם אתה יכול תעלה את הפרקים עם האישים ה'מוכרים' והמענינים יותר.
ואם אתה יכול תעלה קישור שמשם אפשר להוריד.
אין אפשרות להעלות לכאן פרקים
זה כבד מדי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן להוריד פודקאסטים מאתר דוסקאט
ע"י מספר שלבים פשוטים
1. להקיש במקלדת על מקש F12
2. לבחור Network
3. לבחור Media
4.להפעיל את הפודקאסט
5.ללחוץ דאבל קליק על השורה שנפתחת בעמודה Name
הפודקאסט ייפתח בחלון חדש
(נ.ב. לפעמים ייפתחו כמה שורות ויש לבחור בשורה הרלוונטית)
6. ללחוץ על ה 3 נקודות
7. ללחוץ הורדה

האזנה נעימה
עובד לי פצצה... (גם בנטפרי)
ואם כבר אולי תוכל להדריך אותי ג"כ כיצד להוריד מהאתר של קול מבשר, ה"קו" המרכזי של דוברי אידיש בארה"ב, ניסיתי בדרך הנ"ל ולא הצליח לי.
מצו"ב הקישור לאתר https://www.yiddish24.com/
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש את ניוזינג ששולחים כל פעם את הפודקאסטים המענינים בהם גם זכרון משה וכדומה.
ויש גם את "מגזין פלוס" שגם שולחים הרבה פודקאסטים.

• הוסף לסימניות
עובד לי פצצה... (גם בנטפרי)
ואם כבר אולי תוכל להדריך אותי ג"כ כיצד להוריד מהאתר של קול מבשר, ה"קו" המרכזי של דוברי אידיש בארה"ב, ניסיתי בדרך הנ"ל ולא הצליח לי.
מצו"ב הקישור לאתר https://www.yiddish24.com/
תודה רבה.
באתר דוסקאסט???
ניסיתי, לחצתי על F12 וזה לא עשה כלום?
אפשר הסבר יותר מפורט??!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה