- הוסף לסימניות
תשתף...תודה!
יצרתי!
תשתף...תודה!
יצרתי!
לא מצליח להעלות.תשתף...
זהו האתר היחיד שיוצר פודקאסטים, והוא מאד חדש כך שאין עדיין עודהיי
אני חייבת פודקסאט דחווף
יש לי אתר שמוגבל ל2 ביום יש מישהו שיש לו קישור לאתר חינמי נוסף על אותו רעיון של האתר המצורף בקישור?https://notebooklm.google/
בעייתי....יש אפשרות שהמנחים יהיו גברים בלבד?
כמה שאני נותן לו פקודה כזו, בכ"ז הוא נותן בן ובת.
מה עושים?
הלוואי ...... הייתי עשיר.....אתה היוצר של זה???
כ"כ מתעשרים מזה?הייתי עשיר.....
אם הייתי היוצר של התוכנה (שגוגל יצרה אותה. כן....) הייתי עשיר בלי ספק. גוגל זו מעצמה טכנולןגית רווחית מאד גם בתחום הAIכ"כ מתעשרים מזה?
זה קריינות עם שני מנחים אבל פודקאסט שנבנה מעצמו זה רק בקישור השניSign in - Google Accounts
aistudio.google.com
כאן ניתן לייצר פודקאסטים בעברית עם קול אותנטי לחלוטין ולבחור סוג קול וכולי
זה לא הכוונה?
נכון אבל למה זה הכרחי? אפשר לבקש מאחד המודלים שיכתוב לך פודקאסט (אפילו עם חשיבה עמוקה וכדומה) ולשים את הטקסט שם וזהוזה קריינות עם שני מנחים אבל פודקאסט שנבנה מעצמו זה רק בקישור השני
אשמח להסבר מפורט איך משתמשים בזה, כי תמיד הוא מייצר לי קובץ של שנייה אחת.זה קריינות עם שני מנחים אבל פודקאסט שנבנה מעצמו זה רק בקישור השני
https://aistudio.google.com/generate-speechאיך אתה עושה רק קולות גברים?
איך?ויש אפשרות פשוט להשתמש באדם אחד ולבחור קול גברי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים