עזרה פודקאסט השחת דעת- באודיו

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל לעלות לכאן את הפרק עם ליפא שמעלצר כקובץ אודיו, תומ''ר!

• הוסף לסימניות
אגב לכל המשתמשים

יש ניוזלטר במייל בשם ניוזיק/ניוזינג
והוא מביא סינגלים ריינגטונים אזורי תעשייה תוכניות ווידיאו פודקאסטים והרבה תוכניות רדיו מעניינים
משם הבאתי את הפרקים והנה קישור אליהם
פרסומת ניוזיק - דיגיטל (איכות נמוכה).jpg
פרסומת ניוזיק - דיגיטל (איכות נמוכה).jpg

תנסו אחרי ההתחברות לבקש להם מה יש להם במאגר דברים ספציפיים

אני מקווה שזה יעבוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מה קורה?
הסתיימה לה עונה בטרם עת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד פרק עם הרשי סגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אשמח לעזרה דחופה מעט.
אני זקוקה לשירים הבאים כקובץ MP3.
תודה רבה 🙏🏻🙏🏻

פשוט שום תוכנה להורדת שיר מיוטיוב לא עובדת לי או בכלל לא נפתחת לי בהגנה.

תודה רבה רבה
  • תודה
Reactions: chaim המלך1 //
5 תגובות
אשמח מי שיוכל להוריד לי את הקישורים הבאים
תודה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה