- הוסף לסימניות
לא כרגע, זה עבודה לעשות את זה ואין לי זמן אולי בהמשך אבל אני לא מבטיח כלוםשמע דבר ראשון תודה ענקיייית.
ודבר שני אני רוצה להעביר את זה לנגן ושמורידים זאת למחשב לא כתוב את מס' הפרק וזה ארוך ומסובך לשנות את השם.
הרבה יותר מאשמח אם תוכל להעלות קובץ זיפ של כל הפרקים עם שמותיהם.
יישר כח!
והמשך לעשות חיל!!!
יותר מאשמח,אפשר להעלות את זה? יש לי מסודר הכול לפי סדר מספרי בלי שם רק מספר
למה לא???@פנחס ציור עיפרון
אתה מסכים או שיש לך בעיה עם זה?
אני מתלבט עם כן או לא כיון שאז אין לי שליטה על זה וזה יהפוך לציבורי וכל אחד יוכל לעשות מה שהוא רוצה עם זה ואני עדיין צריך קרדיט כלשהולמה לא???
למה עכשיו זה לא שימוש ציבורי?,אני מתלבט עם כן או לא כיון שאז אין לי שליטה על זה וזה יהפוך לציבורי וכל אחד יוכל לעשות מה שהוא רוצה עם זה ואני עדיין צריך קרדיט כלשהו
לכן כרגע אני לא מסכים , שימוש פרטי כן , שימוש ציבורי לא
כאשר התוכן מתפרסם באתר, הוא אכן חשוף לקהל רחב, אך החשיפה הזו מקושרת אליי בתור היוצר ומעניקה לי את הקרדיט על העבודה. זוהי למעשה התמורה היחידה שאני מקבל, שכן הפודקאסט ניתן בחינם.למה עכשיו זה לא שימוש ציבורי?,
עכשיו זה פה באתר, מעל מאה אלף איש חשופים לתוכן הזה...
אולי אפשר להוסיף בסוף הפודקאסט איזה מילה של קרדיט. (נערך / נוצר על ידי...)כאשר התוכן מתפרסם באתר, הוא אכן חשוף לקהל רחב, אך החשיפה הזו מקושרת אליי בתור היוצר ומעניקה לי את הקרדיט על העבודה. זוהי למעשה התמורה היחידה שאני מקבל, שכן הפודקאסט ניתן בחינם.
כאשר אנשים מורידים את הפרקים ומפיצים אותם בקישורים פרטיים (כמו בגוגל דרייב), הקשר בין התוכן וביני נעלם. המאזינים החדשים כלל לא יודעים מי יצר את הפודקאסט, ואני מאבד את הקרדיט שמניע אותי להמשיך וליצור.
לכן, הבקשה שלי היא פשוטה: כדי לתמוך בפרויקט, אנא שתפו את הקישור לאתר המקורי ולא את קובצי השמע עצמם. תודה רבה על ההבנה ושיתוף הפעולה!"
חשבתי על זה , אבל זה לא יעזור לפרקים הקודמים אלא מכאן והלאהאולי אפשר להוסיף בסוף הפודקאסט איזה מילה של קרדיט. (נערך / נוצר על ידי...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים