דרוש מידע פודקאסט משפחה

• הוסף לסימניות
האם ניתן להוריד מאתר של משפחה פודקאסטים?

• הוסף לסימניות
מהאתר שלהם לא
מי שיש לו את האפשרות יכול להוריד מהיוטיוב שלהם

• הוסף לסימניות
לא מכירה את האתר ספציפית, אבל ניסיתי לפתוח אותו עכשיו כדי לבדוק אם בטח אי אפשר להוריד..
אני מצליחה להוריד, אם יש משהו ספציפי שצריך להוריד לא אכפת לי לנסות לעזור....

• הוסף לסימניות
הם לא מעדכנים את זה כל יום
זה מתעדכן כל תקופה

• הוסף לסימניות
אחרי שמפעילים פרק
שעושים לחצן ימני, שמירת סרטון כ..., הוא נותן לשמור כסרטון
ואפשר אח"כ להמיר לקובץ שמע

• הוסף לסימניות
ממש לא
יש הרבה פרקים חדשים רק משום מה הם הפסיקו להעלות אותם לדרייב וזה ממש מעצבן כי אני רוצה את זה על הנגן

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח להם את המילה ’פודקאסט’ למייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או לוואטסאפ 077-2020200 ולקבל קישור, או להתקשר לקו הפודקסטים של משפחה-מספר הטלפון: 02-6523820

• הוסף לסימניות
כתבתי את המייל בהודעה הקודמת אבל עכשיו אני רואה שזה לא אפשרי בכל אופן כתובת המייל מופיעה בעיתון משפחה כל שבוע בעמוד שבו כתוב על פרקים/פודקאסטים חדשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה