בקשה פודקאסט של בן בן ברוך מראיין את הרב אייל עמרמי

• הוסף לסימניות
אני מחפש המון זמן ולא מוצא יש לי נטפרי. מישהו יכול לעשות איתי חסד ולהשיג לי את הסרטון הזה? הוא שעתיים פחות ומאוד מעניין ומחזק, אפשר גם בmp3 ואני יוריד תודה רבה למי שיכול לעזור וגם למי שחשב לעזור!

• הוסף לסימניות
נטפרי בדק ואמר שהתוכן לא טוב. אפשר בדרך אחרת??? שזה יהיה לא מאיזה אתר אלא פשוט קישור להורדה כמו שעושים כאן וישר מורידים. תודה שניסתה לעזור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נטפרי בדק ואמר שהתוכן לא טוב.
היה פתוח
צפיתי בו בנטפרי, ואז ביקשתי שיפתחו פודקאסט אחר שלו ואמרו שהם לא פותחים
אמרתי להם מעניין שיש כמה פתוחים ואז חסמו אותו, עכשיו עם הרב יגאל כהן פתוח

• הוסף לסימניות
לא מבין למה חסמו את הרב עמרמי מה יש שם ראיתי ממנו בזמנו רק 37 דקות ואז שרציתי להמשיך פתאום זה נסגר

• הוסף לסימניות
המדיניות שלהם היא שלא פותחים פודקאסטים שאינם ממקור חרדי
ואני יכול לגמרי להבין את זה

• הוסף לסימניות
למשהו יש את הפודקאסט עם הרב שניר גואטה??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להביא קובץ של השיעור

הרב אייל עמרמי - אתה יכול להשיג כל מה שתרצה בחיים ! א' אייר תשפ"ה [28.04.25]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה