studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כןנפתלי קמפה השבוע הזה?
כןנפתלי קמפה השבוע הזה?
תודה רבה- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
שלחתי לבדיקה, עכשיו נפתח.לא נפתח בנטפרי?
ואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
(אני מניחה שהיה אולי העדפות מבחינות טכניות אבל אופן מניחה את זה כאן)
תוכל לתת את המייל שלו?תשלחו לו במייל
את הנ"ל בדרך כלל הוא שומע ומשפר .....
(יש אם מי לדבר שם ....)
2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
בעיצוב יש כלל שהעין תמיד נמשכת לשמאלואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!
מישהו יכול לעלות את זה להורדה
תודה רבה
drive.google.com
סבלנות ...אולי שיראיין פעם אחת גם חסידי,
שיגוון קצת... הוא מפספס את כל הגדולים והטובים בתחום המוזיקה
בכיף !!!תוכל לתת את המייל שלו?
וגם את המייל שממנו מקבלים הודעות על הפודקאסט...
![]()
צריך משהו שיודע להסביר את עצמו ויש לו סיפור אישיאולי שיראיין פעם אחת גם חסידי,
שיגוון קצת... הוא מפספס את כל הגדולים והטובים בתחום המוזיקה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים