עזרה פודקאסט

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא בדיוק,
פודקאסט זה בעצם כמו תוכנית רדיו על מגוון נושאים או כמו שהגדירו את זה באיזה מקום:
"כמו בתוכנית מלל ברדיו, גם פורמט הפודקאסט כולל מגיש אחד או כמה, עם או בלי מרואיינים אורחים. ובאינטרנט, שבו השמיים הם הגבול, גם מגוון נושאי הפודקאסטים הוא אינסופי: ממוזיקה ועד מדע, מהיסטוריה ועד קולנוע, מעיצוב ועד פוליטיקה, מעצות לחיים טובים ועד ביולוגיה מולקולרית, מרוחניות ועד קומיקס, מעסקים ועד ספורט, מדת ועד איכות סביבה."

• הוסף לסימניות

בקישור זה ישנם פודקאסטים של "עושים היסטוריה" הפתוחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
מפתחים חסרי תרבות
(לעובדי הייטק)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה בפודקאסט של משפחה לא הכל נפתח?
למשל בפודקאסט פארענצעס יש כמה חסומים?

• הוסף לסימניות
זה מאוד שימושי לי במקום לשמוע רדיו משעמם ברכב לשמוע דיון מעמיק בכל נושא!
מי שיכול לעלות כאן פודקאסטים כמובן רק מה שמיועד לציבור החרדי,
לטובת כל מי שחסום לו, גם גישה בדרייב טובה, תודה מראש!!!
אני יכול אבל אני לא יודע איך או שאתה רוצה דרך המייל

• הוסף לסימניות
מלחמת עולם הראשונה והשניה של יובל מלחי ועוד פודקאסטים מי מרד בר כוכבא ועד חנוכה או המתלוגיה היונית ועוד כל מני קטעים בהסטוריה

• הוסף לסימניות
שאלה -
הקלטתי פודקאסטים בנושאים שונים ואין לי מושג איך ניתן להגיש בקשה לנטפרי לאשר אותם, אם אתם מוכנים לפנות אליהם זה יהיה לתועלת..
המייל שלי peri33550 שטרודל ג'מייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
נטפרי פותחים לפי בקשה.
את זה למשל
אפשר להוריד משם? איך?

• הוסף לסימניות
שאלה -
הקלטתי פודקאסטים בנושאים שונים ואין לי מושג איך ניתן להגיש בקשה לנטפרי לאשר אותם, אם אתם מוכנים לפנות אליהם זה יהיה לתועלת..
המייל שלי peri33550 שטרודל ג'מייל נקודה קום
א.תלוי באיזה נושאים
ב.אפשר לפנות לנטפרי שיפתחו את זה אבל זה עולה כסף כל פניה ששולחים להם
ג. אתה יכול לעלות אותם לפה או קישור לאתר לשלוח במייל וכו אני אישית אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה