פוטומנטאז';-)

• הוסף לסימניות
סתם לא באמת ;)
אבל לא מצאתי כותרת מספקת לילד המקסים הזה.

• הוסף לסימניות
זה מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מושלם
אין עוד מילים

• הוסף לסימניות
קסום ממש!

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות ותפיסות!

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות.
התפיסה השניה- כאמא הייתי נופלת ממנה.

• הוסף לסימניות
יופי!
ילד
תפיסה
ותאורה!

• הוסף לסימניות
סט מקסים!

בתמונה הראשונה יש החזר אור ירוק על היד שלו שכדאי לתקן.

• הוסף לסימניות
הי! התמונות אלופות כרגיל, וישר שראיתי את זה חשבתי שאולי זה שם מתאים לסטודיו שאני פותחת אם שותפה (כמו שהסברתי באשכול על חיפשו שם).

מה אומרים? פוטומנטאז' - זה מתאים לסטודיו? או שזה נשמע כמו חנות פוטו, או כלל לא לענין?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2114834:
הי! התמונות אלופות כרגיל, וישר שראיתי את זה חשבתי שאולי זה שם מתאים לסטודיו שאני פותחת אם שותפה (כמו שהסברתי באשכול על חיפשו שם).

מה אומרים? פוטומנטאז' - זה מתאים לסטודיו? או שזה נשמע כמו חנות פוטו, או כלל לא לענין?!

אולי פוטושופ... יותר קליל:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2114834:

לא משתלם לך,
תאלצי לתת פרס לכמה אנשים...;):p

• הוסף לסימניות
תפיסות מהממותתתת
וילד חינני....

• הוסף לסימניות
הנה ניסוי מהיר של הלוגו לשם שנולד בעיקבות האשכול הזה, חני תודה. מקוה שלא גנבתי לך את האשכול... ואני עדיין לא מבינה מה התכוונת כשאמרת שהפרס צריך להיות לכמה אנשים:confused:

קבצים מצורפים

• מנטאז.JPG
    KB 18.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2115946:
הנה ניסוי מהיר של הלוגו לשם שנולד בעיקבות האשכול הזה, חני תודה. מקוה שלא גנבתי לך את האשכול... ואני עדיין לא מבינה מה התכוונת כשאמרת שהפרס צריך להיות לכמה אנשים:confused:

חח לכי על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2115946:

רק תתקני - כותבים פוטומונטז' או פוטומונטאז'
בתוספת של האות ו' אחרי המ'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה