עזרה פוטושופיות עזרה דחופה...!

• הוסף לסימניות
Screenshot 2020-12-29 22.jpg

מה זה אומר ?
איך אפשר לשמור ?

• הוסף לסימניות
הקובץ כבד לו מידי תנסו לראות למה- למחוק שכבות לא פעילו אפקטים לא פעילים להמיר חלק מהשכבות לאוביקט חכם ולנסות לשמור . אם לא יעזור אולי להעביר הכל לקובץ אחר?
לפעמים בטעות עובדים על רזולוציה לא נכונה וזה גם מכביד על הקובץ.
אני פה אם לא הולך (אני מורה)

• הוסף לסימניות
הקובץ כבד לו מידי תנסו לראות למה- למחוק שכבות לא פעילו אפקטים לא פעילים להמיר חלק מהשכבות לאוביקט חכם ולנסות לשמור . אם לא יעזור אולי להעביר הכל לקובץ אחר?
לפעמים בטעות עובדים על רזולוציה לא נכונה וזה גם מכביד על הקובץ.
אני פה אם לא הולך (אני מורה)
א. תודה על המענה המהיר
ב. אין שכבות לא פעילות, וזו רק תחילת העבודה, אני עובדת על רזולוציה של 300 קובץ בגודל 92 סמ
ואמורה להוסיף עוד המון שכבות
בד"כ אני בכלל עובדת על אינדזיין ואילוס' העבודה הזו צריכה להיות מבוצעת ב PSD עם הרבה שכבות ואפקטים
גודל.jpg

• הוסף לסימניות
תראי חשוב מאד מה התוצאה בפוטושופ לא עובדים על כזה גודל גם אם את צריכה להוציא איכות.
עשיתי המון עבודות בפוטושופ שהודפסו בגודל ענק- שמשוניות וגם פרסומות את יכולה בלב שקט לעבוד על רזולוציה 150 או לחילופין על חצי גודל.
אפילו אם זה רולאפ שרואים כן מקרוב זו הרזולוציה הנכונה לכזה גודל ולשמור בקובץ PSB שזה קובץ פוטושפ גדול.
ממליצה לך מחר בבוקר לדבר עם הדפוס ולקבל הנחיות לגבי הרזולוציה יתכן שאפילו פחות זה בסדר. בנתיים תעבדי על 150.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה