כללי פוטושופ: 'בחירת' איזור שסומן בכלי הציפורן

• הוסף לסימניות
כיצד הופכים איזור שצויר בכלי הציפורן ל'איזור בחירה'?

• הוסף לסימניות
קונטרול ולחיצה על שכבת הנתיב

• הוסף לסימניות
בחלון 'נתיבים' הופכים את ה'נתיב' לבחירה, בשורה התחתונה של החלונית יש עגול מקווקו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה זה 'שכבת נתיב' האם אני אמור ליצור את הנתיב בשכבה מיוחדת?
חוץ מזה, נסיתי ליצור את הנתיב בשכבה מיוחדת, ואני שם לב לתופעה מוזרה. למרות שאני מכבה את ה"עין" מהשכבה אני עדיין רואה את הנתיב, מדוע?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי.
פשוט החלפתי בין פנל הנתיבים לפאנל השכבות.
נסיתי עם ה-CTRL והצלחתי. תודה.

• הוסף לסימניות
לאחר בחירת הנתיב, "כונטרול - אנטר"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפורי;659943:
מה זה 'שכבת נתיב' האם אני אמור ליצור את הנתיב בשכבה מיוחדת?
חוץ מזה, נסיתי ליצור את הנתיב בשכבה מיוחדת, ואני שם לב לתופעה מוזרה. למרות שאני מכבה את ה"עין" מהשכבה אני עדיין רואה את הנתיב, מדוע?

כנראה כיבית את העין בחלון השכבות.
הנתיב מוצג בחלון הנתיב או מסלול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה