כללי פוטושופ בשלוש שעות

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה :confused:
אני אמורה להעביר סדנא בת 3 שעות ולתת כלים וטיפים לעריכת תמונות
במה, לדעתכם, חשוב להתמקד? על מה לשים את הדגש?

(ההודעה פורסמה בפורום זה מכיון שפורום הוראת מקצועות המחשב נעול לי :mad:)

• הוסף לסימניות
הכרות עם חלון השכבות, כלי הבחירה, התאמת שכבות, אפקטים ואם יש זמן אז חוב מאד - מסכות.
כך לענ"ד כמובן.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה ללכת על תיקוני צבע ותיקוני תמונה (פלסטר, חותמת) וכן על צריבה עם כלי הבחירה מברשות, שכבות ומסכות.

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן מי קהל היעד ומה מטרת הקורס....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1194543:
איך עושים את זה :confused:
אני אמורה להעביר סדנא בת 3 שעות ולתת כלים וטיפים לעריכת תמונות
במה, לדעתכם, חשוב להתמקד? על מה לשים את הדגש?

(ההודעה פורסמה בפורום זה מכיון שפורום הוראת מקצועות המחשב נעול לי :mad:)
הכי טוב, לתת טיפים במה שאת טובה.

• הוסף לסימניות
עזבו אותכם מכל הרעיונות
הכי טוב
תביאו מסך ענק ותחברו אותם לאתר של פרוג
משם הם כבר יסתדרו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;1195033:
עזבו אותכם מכל הרעיונות
הכי טוב
תביאו מסך ענק ותחברו אותם לאתר של פרוג
משם הם כבר יסתדרו
רעיון מעולה :):):)
אבל מה יהיה עם המשכורת שלי :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;1194984:
תלוי כמובן מי קהל היעד ומה מטרת הקורס....
נשים שמעוניינות להציג קטלוג תמונות מיצירות אומנות שלהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1195093:
נשים שמעוניינות להציג קטלוג תמונות מיצירות אומנות שלהן

ללמד אותם איך עושים קטלוג ב־3 דקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה