כללי פוטושופ בשתי גירסאות

• הוסף לסימניות
האם ניתן להתקין במחשב אחד פוטושופ בשתי הגירסאות CS4 ו- CS6 ושתיהם יהיו פעילים?
(דוקא שתי גירסאות אלו)
ושאלה נוספת: הפוטושופ מגיע בשתי 'גירסאות' של 64 ביט. האם חייב להתקין את שתיהם או ניתן להסתפק ב-32?

• הוסף לסימניות
את יכולה להתקין את שתי הגרסאות פשוט התקנה אחת בכונן C והשנייה בכונן אחר
לגבי ה-64BIT זה תלוי במערכת ההפעלה שלך האם היא תומכת 32 או 64 BIT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photo-1;1584215:
את יכולה להתקין את שתי הגרסאות פשוט התקנה אחת בכונן C והשנייה בכונן אחר
לגבי ה-64BIT זה תלוי במערכת ההפעלה שלך האם היא תומכת 32 או 64 BIT

לגבי ה-64 לא שאלתי נכון, אם המערכת שלי תומכת 64 אז ה- 32 לא מתאים לה?
ולבי התקנת שתי הגירסאות שאלתי באותו כונן.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
התקנה באותו הכונן יכולה ליצור התנגשות ברישום של אדובי ולכן מומלץ להתקין כל גירסא בכונן אחר

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איפה התקינו לי כל תוכנה במחשב אבל יש אפשרות ל2 גרסאות באותו מחשב, אני התקנתי גם בעברית וגם באנגלית

• הוסף לסימניות
גם לי יש שתי גרסאות שתיהם אנגלית. באותו כונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה