עזרה פוטושופ - דיסק הטיוטה מלא

• הוסף לסימניות
יש לי חלונית שקופצת לי בפוטושופ ולא נותנת לי לעבוד
"דיסק הטיוטה מלא"
היות ויש לי במחשב רק כונן אחד אז זה בסה"כ די הגיוני

הבנתי שיש איזה שהיא תיקייה שנכנסת לשם כל השמירות של פוטושופ וכו אולי קוראים לזה TRMP
היכן היא נמצאת והאם יש סיכון במחיקת הקבצים שם?

או שבכלל הפתרון הוא אחר?

• הוסף לסימניות
אם יש לך דיסק קשיח חיצוני (גיבוי וכד') תחברי אותו ואז תפתחי את פ"ש הוא יציג לך תיבה כלשהיא שתסמני להשתמש גם בכונן X ואז זה עובד חלק.
כמובן לא פתרון קבוע. הפתרון זה להגדיל שטח בכונן או להוסיף..
לא ממש יעזור למחוק כמה קבצים כי זה שטח בכונן שבו פ"ש משתמש כדי לעבד את הפעולות..

• הוסף לסימניות
יש לי בכונן קשיח 23 גיגה פנוים
זה לא מספיק בשביל לעבוד על פוטושופ?
אם יש לך דיסק קשיח חיצוני (גיבוי וכד') תחברי אותו ואז תפתחי את פ"ש הוא יציג לך תיבה כלשהיא שתסמני להשתמש גם בכונן X ואז זה עובד חלק.
כמובן לא פתרון קבוע. הפתרון זה להגדיל שטח בכונן או להוסיף..
לא ממש יעזור למחוק כמה קבצים כי זה שטח בכונן שבו פ"ש משתמש כדי לעבד את הפעולות..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי בכונן קשיח 23 גיגה פנוים
זה לא מספיק בשביל לעבוד על פוטושופ?

תודה רבה
אם את מדברת על כונן הבסיס (C) אז זה לא מה שהתכוונתי דיברתי באמת על חוסר מקום בכונן הבסיס
תנסי לשאול בפורום של המחשבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה