כללי פוטושופ ואינדיזיין על מחשב אחד

• הוסף לסימניות
לאחר כמה נסיונות על כמה מחשבים.. לאחר שמתקינים אינדיזיין Cs3 בלבד המחשב לא נותן להתקין פוטושופ לאחר מכן (cs3).
וכן להיפך אם אני מתקין פוטושופ, את האינדיזיין הוא לא נותן להתקין.. האם מישהו נתקל בבעיה זו.. ?
מקוה שזה מתאים לכאן.

• הוסף לסימניות
במחשבים אחרים אין בעיה כזאת
אצלי מותקנים שניהם

• הוסף לסימניות
שים לב! ניסיתי בשלשה מחשבים.. עד שאני לא מסיר את הראשון שהתקנתי, ההתקנה השניה לא פועלת..
אתה התקנת אותם ביחד? או כל אחד לחוד..?

• הוסף לסימניות
תקנו תוכנות חוקיות ולא יהיו לכם בעיות עד אז מגיע לכם!

• הוסף לסימניות
אבריל, כבר ביררת את הענינים? או שאתה מתקיף בגלל כאב אישי?
:(

• הוסף לסימניות
אצלי מותקנים שני התוכנות ולא הותקנו ביחד אלא לאחר זמן

ואבריל אם אתה רוצה לשלם כסף ולקנות תוכנה זה זכותך

אבל הבעיה לא חייבת קשורה לתוכנה חוקית או לא

• הוסף לסימניות
אצלי מותקן גם פוטושופ וגם אינדיזיין Cs3 ולא היתה לי שום בעיה

• הוסף לסימניות
אבריל, מאחר ולא כולם עובדים עם תוכנות חוקיות, לקבל תשובה כזו בכל אשכול, תקנו חוקי, זה כבר קצת מפריע.. הבנו את הרעיון שיש לך תוכנות חוקיות ושבתוכנות חוקיות אין תקלות אף פעם, תמיד הם עובדות כמו שצריך. את האמת רציתי לכתוב את זה כבר בפעם הקודמת אבל התאפקתי.

שלא לדבר על זה שהבעיה שמדוברת כאן היא תקלה של אדובי גם בגירסאות המקוריות והחוקיות והם עצמם מודים כי יש תקלה במערכת ההתקנה שלהם שיוצרת התנגשות. הם הוציאו קובץ שיכול לעזור אבל לא תמיד יעיל.

• הוסף לסימניות
אני חוקי לכל דבר..
עובד לבן.
אמנם יש לי את Cs2 חוקי ולא Cs3. אבל בכל מצב אני יהיה חייב לשדרג.. אבל זכותי לראות האם אני צריך לשדרג או לא..

• הוסף לסימניות
עזריאל,
אני עד שהכל אצלך חוקי וצחור כַּלֶבֶּן

נראה לי שחיים או יוסעלע כתבו באחד מהאשכולות, שסדר ההתקנה צריך להיות כך:
1. להסיר את כל התוכנות.
2. להתקין קודם אילוסטרייטור, פוטושופ ובסוף אינדיזיין.

לא ניסיתי כך שאני לא יודע אם זה פותר את הבעיה או לא.

בכל אופן, אפשר לראות באתר של אדובי שיש הרבה בעיות בהתקנה - וכמובן, כשהכל חוקי.

• הוסף לסימניות
אני באותו בעיה

שלום גם לי קרא היום את אותו בעיה רק בתוכנות אחרות התקנתי את פרמייר פרו cs3 ואחר כך עשיתי שדרוג לכל תוכנות אדובי ולאחמ"כ האקרובט הפסיק לעבוד לי כבר הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מקובץ התקנה אחר לגמרי ועכשיו הוא כבר נפתח אבל מיד מופיע ההודעה שמצורף
והתוכנה נסגרת ואז מופיע ההודעה השניה האם מישהו כאן יכול להסביר לי מה פשר הדבר ומה עלי לעשות

קבצים מצורפים

• Doc2.doc
    1.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תנסה להסיר את הפרמיאר והאקרובט ולהתקין, קודם אקרובט אח"כ פרמיאר. אל תיתן לו לבצע עדכון.

כמו"כ בפורום של אדובי יש קובץ להורדה שצריך להוריד אותו ולהריץ אותו וזה גם יכול לעזור, אני אשתדל לחפש אותו ולהביא לינק

• הוסף לסימניות
אני כבר שמעתי על הקובץ הזה אבל אני לא יודע איך למצוא אותו אשמח אם תעזור לי

• הוסף לסימניות
הסיפור עם התוכנות הוא ששתי התוכנות אינם באותה גירסה בדיוק. מהנסיון שלי אין מה לעשות. תמיד ההתקנה השניה תכשל.
הפתרון הוא להוריד את הגירסה האחרונה של כל התוכנות (פוטושופ, אינדיזיין, אקרובט אילוס') באתר של ווינסופט: http://www.winsoft.eu/products_solutions/adobe-products.php

יש שם גירסאות נסיון, שהם בעצם גירסה מלאה, למי שמכניס את המספר הסריאלי. למי שלא - ל30 יום. ההורדה מחייבת הרשמה קצרה.
בכל מקרה הגירסאות שם אינם סותרות זו את זו. כך שהבעיה תיפתר.

אוי כמה זמן שביזבזתי על זה.

דרך אגב האילוסטרייטור שם שאמור להיות בעברית, הוא באמת בערבית, וצריך להוריד את גירסת ה-me
באנגלית

מי שרוצה "הבהרות נוספות" שיפנה אלי באישי...

הקובץ שצירפתי הוא תוכנה שמנקה את כל ההתקנות של חבילת cs3, יש שם אפשרות למחוק הכל חוץ מאקרובט, ואפשרות שניה היא גם את האקרובט.

קבצים מצורפים

• wincs3clean.zip
    KB 977.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הדס, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....