כללי פוטושופ: יצוא שלט בגודל 4 מטר

• הוסף לסימניות
איך לייצא שיהיה אפשר להדפיס בבית דפוס נורמלי ועדיין יהיה נראה טוב?
(ז"א כמה להקטין, באיכות ובגודל?)

• הוסף לסימניות
לא צריך יותר מ300 פיקס'
אבל הכי טוב לבנות הקובץ בגודל לפחות חצי מהאמיתי ואפילו רבע.
אחרת זה יצא לכם חצי ג'יגה

• הוסף לסימניות
גם אני באותה בעיה עכשיו
אני מנסה לסגור הורדתי את הרזולוציה ל250
איחדתי שכבות כל מה שניתן לעשות והפוטו שופ לא נותן לי אופציה של PDF
מה עושים????

• הוסף לסימניות
תסגרו את זה באינדיזיין
לא סוגרים לדפוס מהפוטושופ
זה יוריד משמעותית מהמשקל

• הוסף לסימניות
מרב שהוא כבד הוא סוגר לי בפוטו שופ בPSB
ואז הוא פשוט לא מופיע בתקיה כשאני מנסה לפתוח אותו באנידיזיין

• הוסף לסימניות
תקטיני את המסמך בפוטושופ יותר - הקובץ יוקטן משמעותי
ותוכלי לשמור אותו ולפתוח אותו באינדדיזיין
ולסגור לPDF בסגירת 'אקספורט'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון שלטים מעל מטר מכינים אותו בעשירית אחוז מהגודל המקורי עם 600 DPI אני אישית אח"כ מיצא אותו לאיינדיזיין ושם אני פותח מסמך בגודל שהשלט צריך להיות ואז אני מגדיל את השלט במסמך וזה יוצא איכותי מאוד ולא שוקל הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה