כללי פוטושופ כותב לי עברית משמאל לימין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי פוטושופ CS6 (לפני כן היה לי גרסה ישנה יותר ולא היו בעיות), כאשר אני כותב בעברית והוא כותב הפוך, משמאל לימין גם בדוגמאות של הגופנים הוא כותב אותם הפוך (בחלון שהוא מציג את כל הגופנים), מי שהוא יודע למה?
באופיס ובאינטרנט הכתב לא הפוך, וכשאני מעתיק את הטקסט לפוטושופ הוא הופך אותו.
תודה מראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שזו גירסת ME?
ואם התשובה היא כן, בדוק את כיון הכתיבה בחלון התו.
ואם בכל זאת - פתח קובץ PSD עם טקסט תקין, ותערוך משהו בטקסט, והופ - הכל מסתדר מאליו גם בקבצים הבאים שתפתח.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שלגרסת CS6 יש כמה גרסאות.איפה אפשר לבדוק זאת.
ב – CHARACTER כתוב שזה בעברית (אם זה היה כוונתך).<O:p></O:p>
לגבי העריכה, אכן במסמך ישן שלי יש בעיה זו, כאשר אני מחליף טקסט קיים הוא כותב בסדר, אך כאשר אני כותב טקסט חדש, דהיינו בשכבה חדשה, מופיעה הבעיה.<O:p></O:p>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;964716:
אתה בטוח שזו גירסת ME?
ואם התשובה היא כן, בדוק את כיון הכתיבה בחלון התו.
ואם בכל זאת - פתח קובץ PSD עם טקסט תקין, ותערוך משהו בטקסט, והופ - הכל מסתדר מאליו גם בקבצים הבאים שתפתח.

עד כמה שזכור לי בגירסת CS6 אין ME אלא יש את הכל באותה גירסא רק צריך להגדיר משהו בשביל עברית.

• הוסף לסימניות
בחלון prefernse הפקודה האחרונה בקשימה type צריכים לבחור בגירסה me

קבצים מצורפים

• plasma-desktopXg2386.png
    KB 87.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינפוגרפיקה;964735:
בחלון prefernse הפקודה האחרונה בקשימה type צריכים לבחור בגירסה me
תודה, שיניתי, והפעלתי את התוכנה מחדש, כפי שכתוב בהוראה מתחת, אך זה לא עזר.

• הוסף לסימניות
לאחרונה שידרגתי לCS6, וגם לי היה את הבעיה, עשיתי את הפיתרון שאינפוגרפיקה נתן, ואכן עזר.
השאלה איך עושים את זה גם באינד ואילוס
לבנתיים אני עובד ראש קטן: מעתיק תיבת טקסט מקובץ אחר, וכותב בו מחדש.

• הוסף לסימניות
העתקתי גם מאופיס לפוטושופ וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;965051:
העתקתי גם מאופיס לפוטושופ וזה לא עזר.

כוונתי העתקת 'תיבת טקסט' או 'שכבת טקסט' מקובץ בתוכנה זו.
כלומר מאילוס לאילוס, מאינד לאינד וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה