כללי פוטושופ לא מוכן לפתוח קבצי פוטושופ

• הוסף לסימניות
אולי הקבצים שלך הם גירסה מתקדמת מגירסת התוכנה שלך?

• הוסף לסימניות
לא. זה אותו פוטושופ שיש לי תמיד עם הקבצים שתמיד עבדתי איתם

• הוסף לסימניות
נסגר לך המחשב באמצע עבודה אולי? לי זה קרה והקבצים נהרסו.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שנסגר לי המחשב, אבל זה כל הקבצים שיש לי במחשב. שום קובץ פוטושופ לא נפתח.
כיבתי והדלקתי את המחשב מחדש וגם לא עזר

• הוסף לסימניות
אנטי-וירוס יש לך?..

• הוסף לסימניות
אני נופלת בשבילך..... זה קרה לי בעבר.
לא רוצה שתפלי גם, אז תשבי על הכסא...
הפתרון היחיד שעזר לי לאחר שהמחשב הסתובב אצל כמה טכנאים חזקים היה: לגבות את המחשב, לפרמט אותו ולהתקין הכל מחדש...
בתקוה שתסתדרי גם בלי זה, אך קחי בחשבון ותתכונני !

• הוסף לסימניות
נסו לשנות שם של הקובץ.
ניסית לפתוח במחשב אחר?
במידה וצלחב מחשב אחר, התקנה מחודשת במחשב שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתפתח;328882:
לגבות את המחשב, לפרמט אותו ולהתקין הכל מחדש...

נשמע לי קצת קיצוני.

אני מציע לנסות קודם שחזור מערכת לתאריך האחרון שבו ידוע שפוטושופ עבד כמו שצריך.

אם לא יעזור, דומני שדי בהסרה יסודית של פ.ש. (בעזרת סקריפט ההסרה של אדובי) והתקנתו מחדש, כדי לפתור את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה