כללי פוטושופ לא מצליח לשמור קובץ

• הוסף לסימניות
עזרה
ניסיתי כמה פעמים לשמור קובץ שעבדתי עליו, ואחרי שהוא חושב הרבה זמן הוא נותן לי הודעת שגיאה
רק JPEG אני מצליחה לשמור (אפילו PDF הוא לא נתן לי)

אם משהו יש לו מושג/נתקל בדבר כזה ומצא פתרון אשמח לשמוע על כך

תודה רבה!
upload_2018-1-16_23-41-36.png

• הוסף לסימניות
הקובץ מדי כבד ושוקל יותר משתי ג'יגה (!)
צריך להפוך לשכבות חכמות או לאחד שכבות
(ולמחוק שכבות כבויות, אם יש)
בכדי להקל על משקל הקובץ.

• הוסף לסימניות
ברוך ה', עליתי על הבעיה
מי שמעניין אותו, מה קרה:
השלט של הדלת גזור מתמונה של דלת וכיון שרציתי להוסיף את שאר הדלת לקחתי חלק מתמונה אחרת וענקית שמורכבת מכמה צבעים של פרקטים שנראים כמו עץ, ובגלל הגודל של התמונה הוא נתקע, רק כשעשיתי קרופ לתמונה לכל הגודל של העמוד הוא חתך בעצם את השאריות של התמונה שאין צורך בהם, והוא התאפס. (אולי היה עוזר גם מסיכה, אני לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ כבד לשמור ב PSB, אבל אם לא,
אז אולי יש שגיאה בקובץ,
תנסי לגרור את זה לקובץ חדש, תראי אם הבעיה לא נפתרת..

• הוסף לסימניות
תבדקו אם ברזולוציה היא באינטש או על סנטימטר.
לא הגיוני שכזה קובץ יקבל משקל כל כך גדול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה