כללי פוטושופ לא שומרת על קובץ קיים

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כשאני מנסה לשמור שינויים בקובץ גיפג מפוטושופ הוא כותב לי שלא ניתן
וכל פעם אני צריכה לקרוא לזה שם חדש.
ניסתי לבדוק אם הקבצים שאני יוצרת נעולים ולכן לא ניתן להחליפם אבל הוא לא מאפשר לגעת בהגדרות וכותב שצריך מנהל כדי להמשיך..
מה עושים?

כשאני מנסה למחוק את הקובץ הקודם כדי לשמור שוב בשמו, הוא אומר שצריך הרשאת מנהל כדי למחוק.

מה קרה פתאום שנישלו אותי מתפקיד המנהל? :)

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 28.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הוא כותב שם
שהקובץ נעול ואת צריכה להשתמש בWINDOWS EXPLOER כדי לשחרר אותו???

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עכשיו קורא לי דבר נוסף , כל פעם שאני סוגרת לפידיאף קובץ מאינדזיין, כמובן להחליף קובץ קיים בחדש עם השינויים הוא כותב שאי אפשר לשמור במקומו כי הקובץ פתוח כבר
והוא לא פתוח בשום מקום אחר במחשב.!!!
וכל השטויות האלה פתאום רק בימים האחרונים.
מה יהיה?

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור:
לוח הבקרה / מערכת ואבטחה / הגדרת בקרת חשבון משתמש / אל תודיע לי אף פעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1064361:
אולי זה יעזור:
לוח הבקרה / מערכת ואבטחה / הגדרת בקרת חשבון משתמש / אל תודיע לי אף פעם

עשיתי , ושתי הבעיות עדין בעיצומן..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- לכבות ת'מחשב ולהפעיל מחדש
למחוק טמפים
ולהתפלל
מעבר לזה- אני מתקשרת לטכנאי המחשבים שלי
בד"כ הכל מסתדר

• הוסף לסימניות
לבדוק קודם בחשבון משתמש שאכן אתם רשומים כמנהל.
איפה הקובץ מסומן כנעול?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה למחוק טמפים?
אני רשומה כמנהל.

• הוסף לסימניות
כמה שאלות / עצות מחיפוש בגוגל:
Ctrl+K בלשונית File Handeling יש למעלה Image Preview, תנסי לסמן Never.

מדובר בתיקייה מסויימת ששם הבעיות?
אולי כדאי לנסות קליק ימיני על התיקייה, מאפיינים, אבטחה, ולבדוק אם יש לך את כל ההרשאות.

מדובר במחשב מק? כי יש איזה באג ידוע בתחום הזה (אבל בעיקר על Server ורק עד CS6)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה