פוטושופ לצלמים בפרוג

• הוסף לסימניות
מישהו/י השתתפו בקורס הזה? (בטוח לי שכן)

האם הוא מתאים למעצבות אלבומים?

• הוסף לסימניות
מה השאלה.
זה מיועד בדיוק לצלמים או למעצבי אלבומים שנדרשים לעתים לטפל בתמונות.

אשמח לעזור
חיים דיקמן
מנהל פדגוגי - בית פרוג

• הוסף לסימניות
יש קורס חדש באופק לנשים?
מה העלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1239800:
מה השאלה.
זה מיועד בדיוק לצלמים או למעצבי אלבומים שנדרשים לעתים לטפל בתמונות.

אשמח לעזור
חיים דיקמן
מנהל פדגוגי - בית פרוג
האם זה גם מהפן העיצובי או רק ריטושים וכ (אני מעצבת אלבומים אבל מקבלת את התמונות כבר מטופלות) אשמח ללמוד גם את זה אבל חשוב לי הפן העיצובי

• הוסף לסימניות
:confused:

• הוסף לסימניות
ניסיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1240311:

סוף שבוע, בכל אופן...

לפי מה שאני חוויתי - הוא נכון מאד לעזור.
תמתיני לתחילת שבוע, ומקסימום תפני אליו שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1239803:
יש קורס חדש באופק לנשים?
מה העלות?

כנל ,מתעניינת,אשמח לתשובה ברורה
יש משהו באיזור ירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה