כללי פוטושופ נעול

• פותח הנושא nava
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בטוח שאלה טפשית ופשוטה, אבל איך אדע אם לא אשאל.

למה כשאני פותחת תמונה באמצעות פוטושופ ואני מנסה לעבוד עליה ושום כלי לא פעיל חוץ מהזכוכית מגדלת?
וגם אם אני סתם פותחת קובץ הוא לא נותן.

יש לציין שזה קורה יום כן יום לא - היום כן

תודה מראש
nava

• הוסף לסימניות
בלשונית השכבות תלחץ על השכבה פעמיים ותאשר את החלון שיקפוץ, ותנסה שוב לערוך

תעדכן

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונית שנפתחת לך, היא שכבת רקע שכברירת מחדל היא נעולה.
התמונות הנוספות שמועלות על אותו מסמך אח"כ ,הם שכבות רגילות ואינם נעולות, וזה מסביר כנראה את ה"יום אסל יום בסל" שציינת בסוף.
לגבי פתיחת שכבת הרקע לעריכה יש לפעול לפי ההוראות של ycs .

• הוסף לסימניות
גם אם אני משכפלת את השכבה - עדיין אין אפשרות לערוך כלום.

• הוסף לסימניות
אל תשכפלי את השכבה.

שימי לב שבחלון השכבות (אם אין לך אותו תלחצי בכרטיסיה חלון וסמני את המילה שכבות ב-V) התמונה מוגדרת כרקע והיא נעולה. תלחצי פעמיים על המילה רקע, ייפתח לך חלון ששולאל אותך אם להפוך את שכבת הרקע לשכבה 0, תאשרי ותעבדי על התמונה כרצונך.

אם היה לי זמן הייתי שמה לך צילומי-מסך.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה