כללי פוטושופ עיצבן אותי

• הוסף לסימניות
שמרתי קובץ פוטושופ לPDF ואז גילתי שהוא איחד לי את כל השכבות גם בPSD (גיליתי את זה אחרי ששמרתי...)
יש מצב של גירסאות אחרונות שנשמרות אוטומטי?????
אני על cc עובדת
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על פיתרון????????

• הוסף לסימניות
הפעם הראשונה שהוא עצבן אותך?
אני אישית לא גומרת להתעצבן עלין.
רק אתמול פתחתי עבודה ישנה, יפיפיה, רציתי לקחת איז אלמנט משם.
ונחרדתי לראות שהכל בתוך שכבה אחת...
המלצתי - תמיד - תשמרי קודם בפ.ס.ד. (אין לי כח להפוך לאנגלית) ורק אחכ בפי די אף,
גם אם את שומרת מאתיים פעמיים בחצי שעה על כל שינוי.
שנית - לפני שאת סוגרת את הקובץ, תעשי סייב אס ותודאי שהוא סוגר בפי אס די ולי פי די אף,
אני חושבת שאם הפעם האחרונה ששמרת היתה בתור פי די אף, אוטומטית כשאת עושה קונטרול אס,
הוא שומר ע"פ הצורה האחרונה ששמרת, ז"א פי די אף ולא פי אס די.
לי אישית הרבה פע' הוא כותב כשאני רוצה לסגור את המסמך, שהוא נשמר רק בפי די אף, אם אני רוצה לשמור אותו שוב. אני לא יודעת בדיוק מתי ולמה הוא עושה את זה, לפעמים כן ולפעמים לא, אבל בכל מצב,
לשמור עוד פעם לא מזיק.

מקוה שתתנחמי בצרת הרבים...

• הוסף לסימניות
אגב,
אצלי זה סי אס 6,
לא יודעת אם זה ממש אותו הדבר

• הוסף לסימניות
תהילה, הסרבולים שאת מתארת, נובעים מנוהל שמירה לא נכון של קבצים...
ולפותחת האשכול: לא מכירה אופצית שחזור... :( אבל יכולה להציע לך להבא...

שיטת העבודה הנכונה פותרת את כל הבעיות האלו:
תמיד!! גם בפוטושופ וגם בכל תכנה אחרת,
לשמור מיד בהתחלה את הקובץ הרגיל של התכנה,
ואח"כ כל שמירה נצרכת אחרת (נניח סגירה ללקוח בgpg או שמירה לדפוס בpdf וכד') רק ב"שמור עותק" save a copy!!! (בפוטושופ זה לא מופיע בתפריט הראשי אלא בסימון וי ליד האופציה בחלון השמירה....)

זהו... מכאן והלאה חסכתם את כל הבעיות והסרבולים המתוארים לעיל,
מכיון שכל לחיצה אוטומטית על הctrl+s שומרת רק על הקובץ המקורי ולא על קבצים משוטחים וכדו'...

בהצלחה...
ובשורות טובות...

• הוסף לסימניות
בהרבה קבצים לפני הפתיחה פוטושופ שואל האם לאחד שכבות.
לקרא תמיד את ההודעות שקופצות ולהבין
ולא לאשר על עיוור אם לא הבנתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה