פוטושופ קורסת עוד בטעינת התוכנה

• הוסף לסימניות
עד היום ב 8 בערב התוכנה עבדה פיקס.

אני מנססה להפעיל את התוכנה sc4 היא מתחילה לעלות/להיטען ופתאום קורסת וכתוב : פוטושופ הפסיק לפעול.

מה יכול להיות?
כיביתי את המחשב והדלקתי, לא עוזר.

כמובן שאני צריכה אותה דחוף!!

אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
וזה לא מוחק לי קבצים?

• הוסף לסימניות
המערכת שוחזרה בהצלחה אך הפוטושופ עדיין עומדת במירדה.

מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש איזה מספר בעיה?
האם בדקת וירוסים עם תוכנה חדשה לאחרונה?

• הוסף לסימניות
ניסית לאתחל את הפוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1378490:
יש איזה מספר בעיה?
האם בדקת וירוסים עם תוכנה חדשה לאחרונה?

זה מה שמופיע לי בחלונית:

חתימת הבעיה:
שם אירוע הבעיה: APPCRASH
שם היישום: Photoshop.exe
גירסת היישום: 11.0.0.0
חותמת הזמן של היישום: 496bcc0b
שם מודול התקלה: Photoshop.exe
גירסת מודול התקלה: 11.0.0.0
חותמת הזמן של מודול התקלה: 496bcc0b
קוד החריגה: c0000005
היסט החריגה: 008bf803
גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1
מזהה אזור: 1037
מידע נוסף 1: 0a9e
מידע נוסף 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
מידע נוסף 3: 0a9e
מידע נוסף 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d

‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון:
C:\Windows\system32\he-IL\erofflps.txt

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה