כללי פוטושופ קורע את הזיכרון RAM של המחשב

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה זה קורה? מדובר במשהו חריג שאף פעם לא קרה לי שהתוכנה לקחה לי 8GB מהראם.
כל זה קרה אחרי שמישהו העלה כאן בפורום תוכנה תמימה כביכול שבסוף התגלה במחשב כווירוס קטלני (שגם הצליחה להשתלט על האנטי וירוס) שעד עכשיו אני לא מצליח לסדר אותו ועכשיו הוא מתחיל להרוס לי את המחשב ולכן אני נאלץ לעבוד ללא חיבור לאינטרנט כדי שיהיה כמה שפחות נזק עד שאני יסדר את זה..
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאפשר להגדיר את צריכת הראם של התוכנה במאפיינים, בטח יש פה כאלו שיודעים לכתוב צעד צעד איך להגיע לזה.
ווירוס קטלני - זה באמת עסק ביש.

• הוסף לסימניות
קודם כל כפי שכבר הגבתי באשכול ההוא, אין שום סיבה שהקובץ הזה יהיה וירוס, זה תוכנה פשוטה של עריכת פונטים, אפשר לקרוא לזה אפילו תוכנה טובה!

ולגבי זכרון הראם:
1. תיכנסי לתוכנת פוטושופ
2. Edit>Preferences>Performance
3. תגדירי שם עם המכוון, כמה זיכרון את רוצה שזה יתפוס לך מהמחשב.
אפשר גם להגדיר מאיזה כונן שזה יתפוס את הזיכרון...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yd3646;2196953:
קודם כל כפי שכבר הגבתי באשכול ההוא, אין שום סיבה שהקובץ הזה יהיה וירוס, זה תוכנה פשוטה של עריכת פונטים, אפשר לקרוא לזה אפילו תוכנה טובה!

התוכנה טובה, רק הורדה מאתר שנותן התוכנות בחבילות עם תוכנות לא רצויות, זה דבר מוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה